1. Meil pole õrna aimugi, kus meie käekott on (ka siis, kui me samal ajal tegelikult oma koti külge klammerdume).

2. Me oleme veendunud, et käsi pea kohal hoides tagumiku hööritamine ja samal ajal „“jeeeeeeeeee” karjumine on absoluutselt kõige seksikam tantsuliigutus. Ning kõik vaatavad meid lihtsalt seetõttu, et nad on meisse kõrvuni armunud.

3. Me otsustame, et tahaks kellelegi peksa anda ja usume siiralt, et me saaksime sellega hakkama ka.

4. Viimasel tualetiskäigul (eeldusel, et tegu tõepoolest ikka oli tualetiga!) jõuab meile kohale, et sarnaneme rohkem kodutule prostituudile kui jumalannale, kellena kodust välja tulime.

5. Me pillame oma kohustusliku peojärgse burksi põrandale (mida me sõime hoolimata sellest, et kõht ei olnud isegi natukene tühi), võtame selle üles ja jätkame rahumeeli nosimist.

6. Me puhkeme ootamatult nutma ning kuulutame kõigile, kes meie teele ette jäävad, KUI VÄGA me neid tegelikult armastame.

7. Me läheme pöördesse ning hüppame arutult mööda tantsupõrandat ringi iga kord, kui uus lugu mängima hakkab, sest „Õumaigaaad, see on ju mu LEMMIK lugu! Ma jumaldan seda laulu, see on nii äge!!!“

8. Meil tekib võimas vaimne klapp meie kõrval istuva võhivõõraga ning peame talle sellest tingimata pikalt ja põhjalikult rääkima.

9. Meil võtab natuke liiga kaua aega taipamiseks, et mees, kellega me juba tükk aega flirtinud oleme, on peol vaid selleks, et oma tütar koju viia

10. Kihk riideid seljast heita ning lauale laulma või tantsima ronida muutub lihtsalt vastupandamatuks.

11. Silmad ei taha millegipärast enam hästi lahti püsida, kuid me ei lase end sellest pisiasjast häirida. Me lihtsalt hoiame silmi vidukil ning usume, et see näeb eksootiliselt seksikas välja.

12. Me hakkame suitsetama ja see tuleb meil väga hästi välja!

13. Me karjume baarmeni peale, sest tundub, et ta on meid petnud — kokteilis on liiga palju mahla ja selgelt liiga vähe alkoholi. Me ei taipa, et tegelikult oleme lihtsalt nii purjus, et ei tunne enam viina maitset.

14. Me arvame, et oleme pärast pidu edukalt voodisse jõudnud, kuid mingil kummalisel põhjusel tundub padi täpselt sama kõva ja ebamugav kui sõbra köögi põrand…

15. Me alustame igat vestlust lausega: „Ära nüüd valesti aru saa, aga…..”

16. Me mõistame, et tualetipoti kaas on kinni, kui me sellele peale istume.

17. Kallistused sarnanevad pigem judovõtetele kui hellale embusele.

18. Me oleme väsinud! Seega istume me põrandale maha (ükskõik, kus me parasjagu oleme) ning teeme väikese uinaku. Või pissipausi.

19. Me oleme kavalad ja hoiame aega kokku — püksinööpe me enam kinni ei pane, sest see tegevus on liiga keeruline ja sunnib meid liiga kaua joogist eemal olema.

20. Me võtame oma kingad jalast, sest oleme veendunud, et kingad on süüdi meie suutmatuses otse kõndida.

Naisteka lugejad, kas tuleb tuttav ette? Kas oled isegi mõne eelpoolkirjeldatud asjaga hakkama saanud?

Allikas: Facebook