Palun räägi natuke endast. Millega sa tegeled,  kuidas end iseloomustaksid? Kas oled pigem introvert või ekstravert, seltskonna hing või eelistad vaikselt jälgida?

Olen 30aastane Tallinna noormees. Elatist teenin finantsvaldkonnas ning hiljuti sai sisenetud ka eraettevõtlusesse. Need ongi kaks põhilist asja, millele kulutan enamuse oma ajast. Spordialadega tegelen umbes 3 korda nädalas ning väga meeldib mängida tennist ning korvpalli. Oma ülejäänud vaba aja veedan peamiselt sõpradega — kinos, restoranides, reisides ning mis seal salata, ka pidutsedes. Kuna üks minu kirgedest on hea toit, siis võib mind päris tihti kohata erinevates Tallinna söögikohtades. Kas olen introvert või ekstravert? Sõprade seltskonnas kindlasti ekstravert ning seltskonnahing, võõras seltskonnas olen vähemalt esialgu pigem ära ootaval seisukohal, seega ühest vastust on suhteliselt keeruline anda, oleneb olukorrast.

Miks otsustasid osaleda Naisteka kohtingumängus?

Täiesti kogemata sattusin teie artikli peale ja mõtlesin, et miks mitte proovida, seega hetke emotsiooni ajendil.

Millist tulemust mängult ootad?
Hetkel ei oska midagi oodata, kui ausalt tunnistada, siis alguses ei oodanudki midagi. Samas peale Maarjaga vestlust tekkis tunne, et sellest võib tõesti asja saada. Usun, et kui just eluarmastust ei leia, siis kindlasti leian endale mõne uue hea sõbra.

Kuidas läks Sinu esimene kohtumine Tea for Two matchmakeri Maarjaga? Millest rääkisite?
Minu kohtumine Maarjaga läks väga hästi ning totaalselt teistmoodi, kui olin ette kujutanud. Veel kontori uksele koputades mõtlesin ma viimast korda, kas ots ümber keerata võ mitte. Arvasin, et kohtun seal endast umbes 25a vanema prillidega naisterahvaga (vabandan väljendi eest), kellega mul ei ole midagi ühist ning kes esitab mulle lolle küsimusi ning mina vastan nendele tuimalt.
Tegelikkuses on Maarja väga tore inimene ning meie vestlus kujunes äärmiselt meeldivaks, vestlesime planeeritud 1,5 tunni asemel 3 tundi. Peamiselt vestlesime loomulikult minust, mu elust, soovidest jne.

Räägi natuke ka oma eelnevatest suhetest. Mitu pikemat suhet Sul on olnud, miks need on purunenud?

Minu elus on olnud neli pikemat ning tõsisemat suhet. Elu esimene armastus keskkooli ajal ja lisaks oli ka armastus ülikooli ajal. Mis ma oskan nende kohta öelda, kõik on seda kogenud, õnnelikud on need, kes veel siiani koos. Olime noored ning kogu elu alles ees. Kolmandale suhtele sai saatuslikuks see, et mina ei olnud valmis veel end liiga tõsiselt siduma ja neljanda puhul oli sama probleem naispoolel, ilmselt on tegemist karmavõlaga.

Milline on Sinu unelmate naine? Millised omadused tal kindlasti olema peaks ning milliseid iseloomujooni sa kohe üldse ei kannata?
Raske küsimus, usun, et välimuse suhtes ei sea ma erilisi piiranguid. Naine peab olema minu jaoks atraktiivne, ma ei sea piiranguid juuksevärvi, rahvuse jne osas. Iseloomult peaks ta olema aus ning avatud, hea inimene, kellega on lihtne suhelda. Üle kõige vihkan valetamist!

Mis sa ise arvad, miks sa pole enda kõrvale veel “seda õiget” leidnud?
Äkki olen otsinud valedest kohtadest? Ilmselt mängib siin rolli ka õnnefaktor. 


Tea for Two esindaja Maarja Vardja, kes paaride kokku viimisega tegeleb, selgitab, mille põhjal valik tehakse ning mis õnnelikke väljavalituid ees ootab. Mitmest meeskandidaadist valiti välja üks. Valik tehti selle põhjal, kuidas mehe ootused ja lootused sobisid kokku kandideerinud naiste ootuste ja lootustega. Siin arvestasime erinevaid nüansse, mis tulevad välja meie profiiliküsimustikus, näiteks vanust, pikkust, nägemust potensiaalsest partnerist ning ootustest partneri suhtes, inimese enda hobid, huvid ja iseloomu eripärad. Ees on ootamas ka veel profiilivestlused naistega, kus selgitatakse välja, milline naine oleks parim ka juba väljavalitud mehele. Profiilivestlusest lähtuvalt saame kokku tervikpildi kõikidest kandidaatidest, kust tuleb välja, millised inimesed omavahel sobiksid.

Kohtinguni loodame jõuda järgmisel nädalal ehk esimesel võimalusel, kui väljavalitutele sobivad ajad ühtivad. Väljavalitud paar saadetakse koos kohtingule ühte Sparkling grupi restoranidest, kes on Tea for Two koostööpartner.

Loe veel: