Kuuendat korda toimuv turupäev oli seekord uhkem, sest muuhulgas olid oma kaupadega kohal ka mitmed väiketootjad, kelle müügilaudadelt võis leida kõike alates käsitööst ja vannipommidest kuni mee ja koduveinini.

Kaubeldi ka kasutatud rõivaste, nõude, raamatute, plaatide ja kõige muuga. 

Kohvikut pidas Kohvipunkt ja muusikat mängis DJ Cozzo.

Turupäeval loositi välja hulgaliselt kingitusi. Neist suurim — auhinnareis kahele Egiptusesse — loositi välja vahetult enne ürituse lõppu. Siinkohal on meil hea meel õnnitleda ühte müüjatest, sest fortuuna tahtel võitis reisi:

Elina Vilja

Võitjat on juba võidust teavitatud.

Kõigil Turupäeva külaliste ja osalejate vahel loositi välja hulgaliselt kingitusi, seal hulgas kõige päikeselisem üllatus ehk reisipakett kahele Hurghadasse, mille pani välja Tez Tour.

Kuurort: Hurghada, El Mamsha-Village Road
Majutus: Pyramisa Blue Lagoon Resort, 5*
Internet: www.pyramisaegypt.com
Tel.: +20 65 346 5260 , faks: +20 65 346 5266

TEZ TOUR’i hinnang: Hea asukohaga hotell promenaadi lõpus. Sobib puhkuseks noortele.
NB! Hotelli sissepääsu juures on käimas ehitustööd [03.02.2009]

Asukoht ja üldiseloomustus: Asub 2 km kaugusel Hurghada lennujaamast, 5 km kaugusel kesklinnast, mere äärest vaadates teises hoonetereas. Avatud 2007. aastal. Koosneb kolmest 4-korruselisest hoonest ja 2-3-korruselistest villadest.

Rand: Oma liiva-kiviklibune korallirand, soovitatakse kasutada spetsiaalseid jalanõusid, sadam, tasuta buss randa. Rannarätikud tasuta. Päikesevarjud ja lamamistoolid on tasuta nii rannas kui basseini ääres.

Toitlustamine: kõik hinnas (AI)

Jaga
Kommentaarid