Meeldivad:

* Life eventid ehk staatuseuuendused, mis annavad teada tähtsast sündmusest elus näiteks kihlus, pulmad, laste sünd.

* Huvitavad ja kvaliteetsed reisipildid sihtkohast (arhitektuur, maastik, põnevad inimesed, eksootiline toit).

* Artiklisoovitused.

* Muusikasoovitused.

* Filmisoovitused.

* Nutikad mõtted ja naljad. Mitte segi ajada liialdatud ja pingutatud vaimukuste ning kulunud ja klišeelike tsitaatidega roosal taustal.

* Kurioosumid.

* Tee-ise nõuanded ja sisustusnippide pildigaleriid.

* Sisulised arutelud päevakajalisel või sotsiaalsel teemal (näiteks: kas köhiv laps võiks lasteaeda minna või peaks kindlasti kodus istuma).

* Naljapildid. Nali olgu ikka postitaja enda kulul, näiteks sellest, kuidas ta suusatades pepuli kukub. Inimene, kes oskab enda üle nalja visata, naerutab ka teisi. NB! Mitte segi ajada purjus peopiltidega, neid ei taha keegi näha.

* Kasulikud soovitused. Head allahindlused, restoranid, hotellid. Paluks mitte võistluste jagamise teel, vaid ikka oma isiklikust kogemusest.

Kõrini on:

* Sajapildilistest titegaleriidest.

* Igapäevastest selfie`dest.

* Suvalistest söögipiltidest: “Mina Hesburgeris friikaid ja burksi söömas” või “Mina ja minu praemuna”.

* Lamedatest tsitaatidest.

* Mõistatuslikest ja dramaatilistest tähelepanu püüdmise hüüetest, mida ei selgitata: “Miks peab elu nii raske olema?!” või “Seda ma poleks küll oodanud!”- feeling sad.

* Peretülidest ehk in a relationship-single-in a relationship suhteuuendustest ning hulgast nutulauludest ja “miks jätsid sa mind” tsitaatidest, mis sinna vahepeale jäävad. Ja lõpevad “Minu musi on kõige nummim” fotoga.

* Puhkusepiltidest, millel on näha ainult alkoholi ja postitajat suvalises rannas vedelemas, pildiallkirjaga: “Noh, kuidas teil ka -20 kraadiga läheb seal?”

* “Käisin trennis!” fotodest ja Endomondost! Hästi tubli oled, liigutad ennast. Wow!

* Reedeõhtustest “Õu, mis täna teete, lähme välja, anyone?!” üleskutsetest. Miks peaks keegi tahtma sinuga kokku saada, kui sa nii igav oled, et ise plaane teha ei suuda?

* Asjade lunimisest.

* Facerape`ist ehk sellest, et kolleegid või sõbrad kasutavad ära seda, et oled hetkeks oma telefoni või arvuti juurest lahkunud, aga pole kontolt välja loginud, ning postitavad sinu nime alt roppusi, nõmedusi ja totraid pilte.

*  “Jaga ja võida” kampaaniatest. Kõik jagavad, keegi ei tea kedagi, kes on võitnud.

*  Staatuseuuendustest, mis ei ole mitte kellelegi mitte kuidagi moodi kasulikud ega huvitavad ega originaalsed nt “Mul on uni, lähen magama”, “Õues paistab päike”, “Tahaks süüa midagi”, “Täna on reede!” jne.

* Neist, kes on otsustanud Facebooki täis kirjutada ja võtavad seda missiooni väga tõsiselt, postitades midagi iga poole tunni järel. Kui sa temast kaks tundi midagi kuulnud pole, hakkad muretsema — midagi peab olema juhtunud!