William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor
Tuntud kui: Prints William
Vanus: 28

Kaasavara:

  1. Kaunis tiitel: kes temaga abiellub, võib lasta end kutsuda Tema Kuninglik Kõrgeausus Walesi Printsessiks.
  2. Väga sportlik keha ja selle juurde kuuluv kuninglik pealagi, mis küll juba pikka aega juuste väljalangevuse poole kalduma kipub.
  3. Põhjalikud teadmised Rodriguesi saare korallriffidest India ookeanis: sellel teemal kirjutas ta oma bakalaureusetöö.
  4. Väike probleem: Kauaaegne tüdruksõber — miljonäritütar Kate Middleton, kellega prints väidetavalt veel sellel suvel kihluda soovib.

Kus teda kohata võib?: Kas Londoni glamuursemates ringkondades või järgmisel korral juba 2011. aasta veebruaris või märtsis Šveitsi mäenõlvadel, kus ta iga-aastaselt suusapuhkusel käib. Juhul, kui ta selleks ajaks juba kihlunud on, on saadaval veel ka prints Harry. 

Henry Mountbatten-Windsor
Tuntud kui: Prints Harry või ka „Dirty Harry“
Vanus: 26

Kaasavara:

  1. Valgustkartev saladus: kurjad keeled räägivad, et ta olevat justkui kuningliku ratsutamistreeneri James Hewitti suust kukkunud. Viimasega oli aga printsess Dianal kirglik afäär - tema enda sõnul küll alles palju aastaid pärast Harry sündi.
  2. Metsik noorus: kooliaja lõpul paistis noormees silma ülemäärase pidutsemise, alkoholi- ja narkootikumide tarbimisega.
  3. Kirg polo, rugby ja suusatamise vastu.
  4. Kopteri juhtimisluba.

Kus teda kohata võib?: Hetkel Aafrikas, kus ta koos prints Williamiga ringi reisib: Botswanas külastavad nad sealset loomakaitseorganisatsiooni, Lesothos orbusid ja Lõuna-Aafrika Vabariigis jalgpalli maailmameistrivõistlusi. Võib-olla hüppab ta korraks läbi ka Simbabwest- tema kokku-lahku tüdruksõbra Chelsy Davy kodukohast. Seda muidugi juhul, kui nad parasjagu jälle tülis pole.

Andrew Albert Christian Edward Mountbatten-Windsor
Tuntud kui: Prints Andrew või ka „Randy Andy“
Vanus: 50

Kaasavara:

  1. Kirg naiste vastu: Enne seda, kui ta 1986. aastal Sarah Fergusoniga abiellus, tegi ta endale nime „Randy Andyna“ („Kiimaline Andy“).
  2. Range ema: mehel oli 80ndate aastate alguses afäär modell Koo Starkiga. See kestis 18 kuud, kuni kuninganna Elisabeth tal selle lõpetada käskis.
  3. Samas majas elav eks-naine: kuigi Sarah ja Andrew lahutasid juba 1996. aastal, elavad nad ikka veel koos: mehe residentsis Sunninghill Parkis, Windsoris.
  4. Kaks tütart: Beatrice, 22, ja Eugenie, 20.
  5. Igav töö: Sellele, et prints Andrew, kes on troonipärimisjärjekorras neljandal kohal, ühel päeval Inglismaa kuningaks saab, ei tasu lootma jääda. Et mehele mingigi rakendus leida, tehti temast Ühendkuningriikide suursaadik rahvusvahelise kaubanduse ja investeeringute valdkonnas.

Kus teda kohata võib?: Vestlemas oma eks-abikaasa Sarah Fergusoniga, kellega tal üht-teist selgeks rääkida on vaja: nimelt jäi naine mais vahele sellega, et lubas ärimeest mänginud ajakirjanikule umbes 30 000 euro eest korraldada kohtumise oma eksabikaasa prints Andrew’ga.

Zara Anne Elizabeth Phillips
Tuntud kui: Zara Phillips
Vanus: 29

Kaasavara:

  1.  Aadellikud geenid, kuid mitte aadlitiitel: printsess Anne’i tütart peetakse küll kuninganna lemmiklapselapseks, kuid tiitlit ei kanna ta sellegipoolest, kuna on monarhiga suguluses emapoolselt.
  2. Loomaarmastus: Zara on väljaõppinud hobuste füsioterapeut.
  3. Ebaõnn: kaks korda järjest, 2004. ja 2008. aastal, pidi rahvusvaheliselt edukas ratsa kolmevõistlejanna oma osavõtust olümpiamängudest loobuma, kuna tema hobune Toytown vigastas ennast.
  4. Pikaajaline ihukaitsja: alates 2004. aastast on ta suhtes professionaalse rugby-mängija Mike Tindalliga (32).

Kus teda kohata võib?: Tõenäoliselt oma ema mõisa juurde kuuluvas hobusetallis. Või siis hoopis 2012. aasta suveolümpiamängudel? Need toimuvad ju ometi Londonis.

Carl Philip Edmund Bertil Bernadotte, Rootsi prints ja Värmlandi hertsog
Tuntud kui: Endine troonipärija
Vanus: 31

Kaasavara:

  1. Teine koht: kuni 1980. aastani võisid kuningatiitli pärida vaid meessoost järeltulijad. Vaid üks aasta pärast Carl Philipi sündi muudeti aga vastavat seadust ning kroonprintsess sai tema vanemast õest Victoriast.
  2. Fotovarustus: prints on lapsepõlvest saati innustunud hobifotograaf olnud.
  3. Seksapiil: kas kusagil maailmas leidub printsi, kes näeb veel parem välja?
  4. Kuulujutud: pärast seda, kui mees eelmisel aastal oma kallimast Emma Pernaldist lahku läks, hakkasid levima kuuldused, nagu oleks Carl Philip homoseksuaalne ning Emma ainult kattevari mehe tegeliku orientatsiooni saladuses hoidmiseks.

Kus teda kohata võib?: Tõenäoliselt üsna tihti oma korteri magamistoas, mis asub kohe kuningalossi kõrval: ta on värskelt armunud Sofia Hellquisti- seebikastaari ja alastimodelli. Victoria pulma polnud daam igaljuhul kutsutud.

Madeleine Thérèse Amelie Josephine, Rootsi printsess ning Hälsinglandi ja Gästriklandi hertsoginna
Tuntud kui: Victoria väike õde
Vanus: 29

Kaasavara:

  1. Armuvalu: 24. aprillil andis Rootsi kuningakoda teada printsessi lahkuminekust oma advokaadist kihlatust Jonas Claes Bergströmist (31), kellega Madeleine seitse aastat koos oli olnud. Väidetavalt oli mees printsessi petnud.
  2. Kuninglik hoiak: pärast lahkuminekut põgenes Madeleine kuueks nädalaks USAsse. Üks nädal enne oma vanema õe, kroonprintsess Victoria pulmi pöördus ta tagasi Rootsi ning lasi kuulutada, et rõõmustab peo üle väga.
  3. Armastus laste vastu: printsess osaleb paljudes laste abiprojektides, eriti seksuaalse väärkohtlemise vastastes.

Kus teda kohata võib?: just äsja oli ta oma õe pulmas, pärast seda lubas riigist aga hoopis lahkuda. Seega... kus iganes.

Guillaume Jean Joseph Marie Luksemburgist
Tuntud kui: „Prints Privaatne“
Vanus: 28

Kaasavara:

  1. 2586 ruutkilomeetrit suur maksuparadiis.
  2. Võluv iseloom, milles on põimunud Luksemburgi pragmaatilisus ja Lõuna- Ameerika temperament (tema ema on Kuuba päritolu).
  3. Suurepärane prantsuse, inglise, saksa, hispaania ja muidugi ka luksemburgi keele oskus ning sellega seoses võime terves maailmas ilma tõlgita hakkama saada.
  4. Diskreetsus oma privaatelu osas ja teadaolevalt ainult üks endine ning mitte eriti palavalt armastatud tüdruksõber.

Kus teda kohata võib?: Kui oled alla 20-aastane: skautide juures või noorte turismibaasis (ta on mõlema organisatsiooni patroon). Kui oled üle 20-aastane: klaveri taga, kus võite tal paluda ette mängida paremaid palu 80ndate, 90ndate ja klassikalise muusika hulgast.

Stéphanie Marie Elisabeth Grimaldi
Tuntud kui: Popi printsess
Vanus: 45

Kaasavara:

  1. Kõige tihedamini ümberehitatud kivimüürid maailmas.
  2. Kolm last, kes on juba pesast välja lennanud.
  3. Praktika soliidsetel elualadel nagu poplauljanna, bikiinimoe disainer, teksapoe müüjanna ja kohvikupidaja.
  4. Tsirkusetelk.

Kus teda kohata võib?: Tsirkuses. Mitteametlikult igal nädalal, ametlikult 2011. aasta jaanuaris Monte Carlo rahvusvahelise tsirkusefestivali presidendina. Kuna Stéphaniele meeldivad artistid, suurenevad teie võimalused temaga abiellumiseks märgatavalt, kui talle trapetsil paar lihtsamat harjutust ette näitate või näiteks mõne armsa puudli dresseerite.

Andrea Albert Pierre Casiraghi
Tuntud kui: Prints Südametemurdja
Vanus: 26

Kaasavara:

  1. Kuldsed lokkis juuksed ja ingellik väljanägemine, milles väljenduvad kõik head geenid, mis tema onul Albertil pärimata jäid.
  2. 4000 eurot taskuraha kuus.
  3. Aadlitiitlit tal pole, kuna tema ema Caroline ei tahtnud lapsi sellega koormata. Sellest hoolimata on mees Monaco troonipärijate järjekorras teisel kohal.
  4. Väike tõrge: mehe kauaaegne tüdruksõber Tatiana Santo Domingo, kelle asendamine pole just lihtne, kuna a) ta on väga ilus, b) ta on õlledünastia pärijanna.

Kus teda kohata võib?: Raske öelda. Printsess Caroline’i pojana on ta selgeks õppinud, kuidas kaameravälgatustest eemale hoida. Hiilige lihtsalt piisavalt kaua mööda Londoni, New Yorki või Monaco õllebaare.

Elena Maria Isabel Dominica de Silos de Borbón y Grecia
Tuntud kui: Üksik Kuningatütar
Vanus: 46

Kaasavara:

  1. Esimene abielulahutus Hispaania monarhia ajaloos ja illusioonidevaba arusaam suhetest.
  2. Pedagoogilised võimed, mis pärinevad tema eluetapist inglise keele õpetajana ja illusioonidevaba suhtumine laste kasvatamisesse.
  3. 500 ruutmeetrit suur katusekorter Madridi kesklinnas ja illusioonidevaba arusaam sisekujundusest (väidetavalt pidi ta enamuse mööblist ise välja valima).

Kus teda kohata võib?: Tallis, kus lahutatud, esmasündinud kuningatütar illusioonidevabast argipäevast hobuse seljas põgeneb.

Allikas: brigitte.de