Suvi, päike ja laste kilked kuuluvad kokku samamoodi kui meri ja liivalossid. Et vahvalt alanud suvepäev ka muretult lõpeks, vajab rüblikute nahk päikesekreemi, mis imenduks ruttu, kaitseks kohe ja tõhusalt ning ka hoolitseks.

Ülipeen mineraalse titaandioksiidi pulber moodustab nahale läbipaistva imeõhukese kihi, mis peegeldab peegli kombel tagasi nii UVA- kui ka UVB-kiiri. Kuna titaandioksiid ei imendu sügavale, ei ärrita see isegi tundlikku nahka.

Üks pluss veel — erinevalt keemilisest päikesekaitsest, mis tuleb ihule määrida umbes pool tundi enne päikese kätte minemist, hakkab looduslik mineraalne päikesekaitse toimima kohe pärast pealekandmist.

Niisutav kristall-lõunalill

Lisaks tõhusale kaitsele ei lase kreemis olev makadaamiapähkliõli nahal kuivaks muutuda, küdooniaseemnete ja kibuvitsamarjade tõmmised ning avokaado-, mandli-, seesami- ja oliiviõli aga hooldavad ja pehmendavad. Niiskust hoiab kristall-lõunalill.

See Lõuna-Aafrikast pärit mahlakate roheliste ja punakate lehtedega taim on meister taluma ülimat kuumust tänu imetlusväärsele võimele hoida vett, mis siis jääpisaratena ta lehtedele pärlendama jääb.

Päikesekreemis olev kristall-lõunalille tõmmis viib endas peituva niiskuse nahasse, jagades viimasele tublisti rahu ja hoolitsust.

Dr.Hauschka päikesekreemid SPF 8–30

Lisaks uuele veekindlale Päikesekreem lastele SPF 30 on Dr.Hauschka valikus veel päikesekreem näole SPF 8, päikesekreem kehale SPF 8 ning veekindlad päikesekreemid SPF 15, SPF 20 ja päikesepulk SPF 30, samuti jahutav ja värskendav päevitusjärgse kehapiim.