Paar tutvus 2011. aastal, kui Diane viibis puhkusel ja nautis uskumatult kuuma armusuhet hotelli töötajaga. Nad abiellusid seitse kuud peale tutvumist ja Diane kolis 2015. aastal Sri Lankale. Ta müüs maha oma kodu Šotimaal ja ehitas saadud raha eest endale maja Sri Lanka saarele, mille eest ta maksis peaaegu 65 tuhat eurot ja see kerkis tema abikaasa vanemate kodu lähedale. Ülejäänud raha kulus väikese bussi peale, millega mees raha teenimise eesmärgil ringi sai sõita.

Lugu võttis aga täiesti uue pöörde, kui Priyanjana möödunud aastal gängsterite käe läbi suri (naise sõnul oli süüdi kadedus) ja mehe perekond hoidis Diane’i peale seda “koduarestis” ega lasknud tal maja maha müüa, nõudes ka naise pensionist saadud raha endale. Nii viibiski naine üksinda võõras riigis ja võõraste inimestega, kelle juurest tal õnnestus lõpuks siiski oma sõprade juurde põgeneda ja teisipäeval jõudis ta tagasi oma koduriiki.

“Ma ei suutnud seal enam olla. Tunnen end nüüd lollina, sest ei kuulanud oma pere ega sõpru, kes mind hoiatasid, et see mees tahab ainult mu raha,” rääkis naine oma šokeerivast kogemusest. “Arvasin, et ta armastas mind päriselt, aga muidugi see polnud nii. Mu abikaasa perekond hoidis mind kaks aastat koduarestis. Ma ei saanud kuhugi minna, isegi randa mitte.”

Diane tunnistas, et investeeris kogu oma raha Sri Lankale kolimisse ja tal on tänaseni veel üle 4500 euro krediitkaardi võlga vaja tagasi maksta, kuid nüüd on tal eesmärk oma elu taas üles ehitada ja seda sel korral ikkagi Šotimaal oma pere lähedal.