Pagana juuksekarvad!
Need on absoluutselt kõikjal. Käid rahulikult duši all ära ja järsku märkad, et siin ja seal on karvakesed. Olgem ausad, terve põrand näib olevat neid täis!

Aina raseeri ja raseeri …
Mida tumedamad on juuksed, seda tumedamad on ka ülejäänud kehakarvad. Lihtne, eks? Kui talvel saab veel raseerimist veidi edasi lükata, siis katsu sa suvisel ajal karvaste paljaste säärtega mööda linna ringi kepsutada. Kuigi viimasel ajal on karvased kaenlaalused moodi tulnud, eelistab suurem osa meist siiski “karvavaba-tunnet”.

Päike kütab
Kuigi me kõik ootame neid kuumaseid suveilmasid (õnneks on nendeni nüüd kümme kuud aega, eks!), tekib päikese käes kõndides tunne, nagu oleksid juuksed tules. Ae, kübar või nokats, kus sa nüüd olidki?

“Sa nägid enda patsiga 20 minutit vaeva, ausalt?”
Sulle meeldib endale ilusaid soenguid teha, kuid lõpuks ei pane seda keegi tähele? Eriti kui oled eriti vinge kalasaba pununud. Nojah, tere tulemast brüneti maailma.

Moekad triibud ei tule kõne allagi
Blondidel on ikka hea elu — kohe, kui neil tekib soov tõmmata endale näiteks tumelilla jutt juustesse, märkavad seda kõik. Aga sina? Käid juuksuris, maksad palju raha ja loodad sisimas, et keegi, vähemalt parim sõbrannagi, märkaks, et oled lasknud endale lillad jutid teha.

Juuste värvimine rikub need igaveseks
Selleks, et saada heledam toon, tuleb kiharaid pleegitada. Ja blondeerimine mõjub juustele väga-väga karmilt. Kui oled seda paar korda teinud, pead hakkama kasutama igasuguseid maske-seerumeid, et need taas särama hakkaksid.

Sulle näib, et oled liiga “tavaline”
Paraku on see teada-tuntud tõsiasi, et tumedajuukselisi on maailmas palju-palju rohkem kui blonde. Nõnda võib teinekord tunduda, et sa oled liiga tavaline ega jää teistele silma. Kui nii, siis unusta see rumal mõte! Sa oled unikaalne, igaüks on.