Pisikesel Beckett Burge'il diagnoositi 2018. aasta aprillis, kui ta oli kõigest kaheaastane, äge lümfoblastne leukeemia ja sellest ajast alates on ta veetnud kuid haiglaravil. Tema ema jaanuarikuus tehtud fotodelt peegeldub selle haiguse raskus ning seda on eriliselt näha just pildilt, kus poisi vanem õde Aubrey üritab vetsupoti kohal kummarduva venna kehva enesetunnet õrna käesilitusega leevendada.

Kuigi Aubrey on oma vennast kõigest 14 kuud vanem, pesi ta seejärel venna käed ja kandis ta diivanile ning pakkus, et aitab oma vanemaid vannitoa puhastamisega. Kaitlin avaldas, et Aubrey eelistabki sõpradega õues mängimise asemel olla kodus Beckettiga ja hoida vennal silma peal.

Oma lastest pilte jagades tunnistab Kaitlin, et tal on hea meel, et neil on omavahel selline eriline side, aga samal ajal on ta kurb, et ta pisitütar peab seda kõike pealt nägema. Fotosid otsustas ta jagada eesmärgiga näidata ka teistele inimestele, kui oluline on kriisi ajal see, et pereliikmed teineteist toetaksid. "Kui näen neid koos, teeb see mind õnnelikuks, aga samal ajal ka kurvaks," tunnistab ema. "Ta peaks tegelema iluvõimlemisega, jooksma naabruskonnas teiste lastega ringi, mängima mänguväljakul, ujuma basseinis, aga tema hoolitseb hoopis oma venna eest. Nad on väga lähedased ja mängivad alati koos."

Vaata teisi fotosid SIIT.