1. Tõmba ise kleidilukk kinni

Kui kedagi pole käepärast ja kleidilukk ise imeväel kinni ei lähe, siis võta appi haaknõel! Pane nõel pisikesest avast läbi, seo sinna külge niit ja saad edukalt ilma väänlemata luku kinni tõmmata.

2. Küüslauk

Kasutasid küüslaugupressi ja ei saa sealt kuidagi viimaseid tükke kätte. Pole probleemi, suru need nõela abil aukudest välja.

3. Turvasüsteem

Kui kavatsed rahvarohkesse kohta minna, siis kinnita oma kotilukk igaks juhuks veel ühe haaknõelaga. Nii saad kindel olla, et kellegi soovimatu võõras käsi seda lahti rebima ei hakka.

4. “Vaigista” staatiline elekter

Kui su püksid lihtsalt ei anna rahu ja tõmbuvad staatilise elektri tõttu veidralt vastu jalgu, siis pane nende siseküljele üks haaknõel. Nii langevad nad ilusti.

5. Sokid kokku

Kui sul on suur sokisahtel ja sa igal hommikul sealt ühele sokile teist paarilist otsid, siis ole järgmine kord pesu pestes targem. Kuivatusrestilt sokke võttes pane kaaslased haaknõelaga kokku.

6. Laisk renoveerimine

Oled oma voodipäisest väsinud? Tõmba sellele siis uus kangas peale ja kinnita see tagant haaknõeladega. Nii saad kas või iga nädal oma voodi välimust muuta!

7. Esmaabipakk

Need tulevad appi nii sideme kinnitamisel kui pinnu välja võtmisel. Loomulikult steriliseeri need ikka enne kasutamist ära ka.

8. Toolikatted

Selleks, et tooli- või diivanikatted kogu aeg põrandal ei vedeleks, kinnita need haaknõeltega.

9. Taldrikukinnitus

Mõnele meist meeldib oma koduseinu erinevate värviliste taldrikutega kaunistada. Kõige lihtsam viis kinnituse valmistamiseks on haaknõela kasutada. Kuidas? Vaata pilti siit!

10. Kardinad kinni

Kui sa ei taha, et hommikupäike liiga vara piinama hakkaks, siis kinnita oma kardinad keskelt paari haaknõelaga. Nii võid muretult edasi põõnata.

11. Nöör kadus ära?

Kui kapuutsinöörid tagasi oma “urgu poevad”, siis tundub neid sealt täiesti võimatu kätte saada. Üheks lahenduseks on nöör välja tõmmata, selle otsa haaknõel kinnitada ja ta uuesti läbi tunneli suruda.

Allikas: Elle Decor