1. Mida sa pärast tööd teed

Sosistad kööginurgas vähemalt kümnele kolleegile, et sul on pärast tööd kavas sõbrantsidega klubituurile minna või su üliseksikas uus kutt ootab sind, et sinuga romantiline öö veeta ning teatad järgmisel päeval ülemusele, et sind on tabanud ootamatu viirus ning tööle sa tulla ei saa?

Arvad, et nad ei hakka kahtlustama?

Lisaks on oht, et see hirmus tüütu kolleeg, keda sa silmaotsaski ei salli, sätib oma plaanid sinu järgi ning otsustab, et kuna tal õhtul nagunii midagi teha ei ole, tuleb ta sinu ja sõbrannadega klubisse kaasa.

2. Sul on mõnus ja megasuur korter

Kui sellised jutud liikvele lased, võid kolm korda arvata, kelle juures edaspidi kogunema hakatakse. Sinu juures tahetakse korraldada veiniõhtuid, sünnipäevi, reedeõhtuseid istungeid ja padjaklubisid. Sul on ju nii palju ruumi, sinu juures on nii mõnus, me mahume siia kõik ära...ning sina muudkui koristad ja kraamid ja kokkad ja küpsetad, kui külalised mõnusat äraolemist naudivad.

3. Sa alustasid dieeti

Muidugi on tore, kui sõbrad ja tuttavad sulle toeks on ja sind innustavad ja julgustavad, kuid nii väga tore ei ole see enam siis, kui julgustused ja toetusavaldused muutuvad mõne aja pärast tüütuteks küsimusteks: "Noh, mitu kilo juba kadunud on? Näha pole küll midagi..." Ja selgitamine, et tegelikult sa ikka mõtlesid ümber ning leidsid, et ei taha ega suuda hõrgutistele vastu panna, võib osutuda päris piinlikuks.

4. Ebasünnis nali

Jah, siivutud naljad on mõnikord päris humoorikad, kuid nende rääkimiseks tuleb nii aega, kohta kui seltskonda väga hoolega valida. Üks mõtlematult pillatud nali võib kellelegi haiget teha ning sinust väga veidra mulje jätta. Hoia sellised naljad ainult sellise seltskonna jaoks, keda sa läbi ja lõhki tunned.

5. Keda kavatsed oma sünnipäevapeole kutsuda

Või pulma, lihtsalt reede õhtul külla, tüdrukuteõhtule või raamatuklubisse. Anna kutsed üle neile, keda soovid tõesti oma üritusel näha ning tee seda privaatselt. Kui hakkad suitsunurgas või puhkeruumis sõbrannaga arutama, keda võtta, keda jätta, riivad sa väljajäetute tundeid ning riskid sellega, et õhtul on kõik kolleegid su ukse taga, sest ka nemad on peost haisu ninna saanud.

6. Sa käid psühhiaatri juures

Loomulikult ei ole selles midagi imelikku ega halba ning mõistlikud inimesed teavad väga hästi, et kui sa oled omadega puntras, tuleb otsida professionaalset abi. Kuid paraku ei ole meie ühiskond veel nii kaugele jõudnud, et sõna “psühhiaater” mõnes inimeses külmavärinaid ja valearusaamu ei tekitaks.

7. Su isiklik elu

Ainsad, kes peaksid su magamistoas toimuvaga kursis olema, olete sina ja su partner ning mingil määral ka su günekoloog. Ole oma noormehe vastu viisakas ning ära puista mahlakaid detaile paremale ja vasakule. Sa ju ise sooviksid maa alla vajuda, kui tema sinu kohta samasuguseid jutte oma sõpradele räägiks.

8. Su sissetulek

Raha on teema, mis kõik inimesed omavahel tülli ajab. See lööb kiilu nii parimate sõprade kui perekonnaliikmete vahele, tekitab kõlakaid ja sosinaid. Mõni solvub, et ta ei saa endale sama palju lubada kui sina, mõni jälle paneb sind ennast oma suurte numbritega lehvitades ebamugavalt tundma. On neid, kes ei pelga laenu küsida või mis veel hullem — ei peagi hiljem vajalikuks laenu tagastada, sest sa ju teenid niiiii palju rohkem kui tema…

9. Teiste inimeste saladused

Ei vaja vist selgitust. Neid ei räägita välja. Mitte kunagi. Mitte kellelegi. Mitte mingil tingimusel.

Allikas: All Women's Talk