Esiteks kindlasti see, et Kvaliteediga Naisel on limiteerivaid biliife tunduvalt vähem kui tavanaisel. See tähendab seda, et kogu tema olemus — mõtlemine, tundemaailm ja ka käitumine — on midagi muud kui tavalisel naisel. Kvaliteediga Naise tunneb ära ka sellest, et temas on see seletamatu miski, mis tekitab aukartust naistes ja austust kõikides meestes. Iga inimene tunneb või teab vähemalt kahte Kvaliteediga Naist!

Järgnevalt analüüsimegi tavanaise ja Kvaliteediga Naise käitumist erinevates olukordades. Sellest saavad ühtemoodi kasu nii mees- kui ka naislugejad, sest mehed õpivad ära tundma Kvaliteediga Naisi ja naised saavad teada, kuidas erinevates olukordades õigesti käituda. Kuna inimese käitumine mõjutab ka tema biliife, siis on kindel, et kui tavanaised Kvaliteediga Naisi imiteerivad (jäljendavad), muutuvad ka nende biliifid samasuguseks, nagu on Kvaliteediga Naistel. See aga tähendab seda, et käesolev raamat teeb igast naisest Kvaliteediga Naise!

NB! Enamikus näidetes pöörame me tähelepanu sellele, kuidas suhet õigesti luua, sest edasise elu — kooselu, abielu, laste kasvatamise jne — raamistik sõltub sellest, milline sai suhte vundament. Kui naine teeb „vundamendi valamisel” vea, siis on „maja” ehitatud ebakindlale alusele. See aga tähendab seda, et varem või hiljem kukub struktuur kokku.

Kuidas Kvaliteediga Naist ära tunda?

Lihtsalt. Ta teeb peaaegu kõike vastupidiselt tavanaise käitumisele. Kõige tähtsam tunnus on see, et Kvaliteediga Naine ei lähe kunagi kompromissidele, kui kaalul on tema eneseväärikus või lugupidamine iseenda vastu. Ta ei lase meestel endale „pähe istuda”.

Järgmised olulised omadused, mis on kõigil Kvaliteediga Naistel ühised, on sõbralikkus, soojus ning avatus. Kvaliteediga Naised ei käi ringi surmtõsise näoga ega tunne vajadust maailmale pidevalt tõestada, kui sitked naised nad on. Miks? Sellepärast, et nad teavad, et nende sisemus on terasest.

Reegel nr 1. Kvaliteediga Naised pakuvad meestele pinget/väljakutset. Nad ei ole uksematid, millesse mehed oma jalgu pühivad.

Aga tavanaised?

Tavanaised teavad, et nende sisemus on nõrk, ja seetõttu varjavad nad seda fakti oma külma ning kalgi väliskestaga. Aga nagu sa isegi tead, on see väliskest võrdlemisi habras. Piisab vaid natuke survet avaldada, kui naise “mäng” juba korstnasse lendab. Kvaliteediga Naisega nii lihtsalt ei lähe, kuna tema on kahe jalaga maa küljes kindlalt kinni. Ta on piisavalt tark teadmaks, et romantilises fantaasias elamine on küll kaunis muinasjutt, kuid reaalsusest väga-väga kaugel.

Seetõttu need lollikindlad trikid, mida mehed tavanaiste peal iga päev kasutavad, Kvaliteediga Naistele ei mõju. See aga ajab mehed kohe pöördesse, sest iseseisvad naised, kes pole lükata-tõmmata, on ülimalt atraktiivsed.


Reegel nr 2. Mehed peavad naise suhtumist välimusest kümme korda tähtsamaks.

Kust tuleb Kvaliteediga Naise jõud?

Ta ei kiirga välja meeleheitlikkust ega klammerdumist. Ta elab omaenda standardite järgi. See aga annabki talle enesekindluse, vabaduse ja jõu.

Ma tean küll, mis on klammerdumine, kuid miks on see suhtedünaamikas halb?

Kui naine on klammerduv, siis ei suuda ta olla võrdväärne partner. Ta ei suuda suhtes jääda iseendaks, vaid laseb end lükata-tõmmata. Loomulikult tekib siis mehel kohe huvi, kui kaugele on naine nõus minema, et mehele meele järele olla. Aga ükskõik, mida naine siis ka ei teeks, mehe austusest on ta ikkagi ilma. Klammerdumine viitab sellele, et inimesel on biliif “ma pole piisavalt hea/ma pole piisavalt tasemel”.

Kuidas sellist naist ära tunda?

Pidevalt saadab mehele e-kirju või helistab. On kogu aeg ootere˛iimil, kui mees peaks mingite plaanidega helistama. Ja kui mees lõpuks helistabki, siis on naine pahane, et mees seda varem ei teinud. Enamasti ei hoia naine tagasi ka informatsiooni, et tema eesmärk on pikaajaline suhe.

Kuidas käitub Kvaliteediga Naine?

Kvaliteediga Naine suhtleb mehega siis, kui tal aega on. Ta kohtub mehega siis, kui see talle endale sobib.

Reegel nr 3. Mehed õpivad sinu käest, kuidas sind kohelda tuleb.

Kui tavanaine räägib, et ta on laisk ja lohakas, siis hakkavad ka mehed teda selleks pidama. Täpselt sama kehtib ka kehakaalu kohta. Mul oli üks sõbranna, kes armastas tihti küsida: „Kas ma olen paks?” Minu meelest oli kõik okei ja nii ma talle ka ütlesin. Täiesti ausalt. Kuid tema seda ei uskunud, kuna tal oli biliif „ma olen natuke ülekaalus.”
Kui me siis kahe nädala pärast uuesti kohtusime, küsis ta uuesti „Mis sa arvad? Kas ma paistan paksem?” Kuna mineviku kogemusele tuginedes oli mul juba selge, et ausalt vastamisest pole kasu, otsustasin talle seekord valetada. Ütlesin talle: „Minu arvates oled sa hullem paksmagu!” Selle peale läks ta näost punaseks ja käratas: „Ma ju ei tahtnud, et sa ausalt vastad!”

Kuna see intsident juhtus palju aastaid tagasi enne seda, kui ma biliifidest teada sain, liikusin ma edasi. Kuigi ta oli nn 10-punkti-naine, kadus mul tema vastu igasugune huvi, sest selgus, et tal on nii palju pisivigu. Muide, kui ta ise poleks mu tähelepanu nendele detailidele juhtinud, poleks ma neid kunagi tema vigadeks pidanud.

Mis need olid?

Sünnimärk oli 1 cm liiga vasakul, ühe kõrva nibu oli teisest 1 mm kõrgemal jne. Täiesti mõttetud ja ebaolulised probleemid, kui neile nüüd tagasi vaadata, kuid tookord tekitas ta minus küll tunde: „Huhh, see tšikk tuleks kuskile luku taha panna!! Tal on üks kõrvanibu 1 mm kõrgemal kui teine! FRIIK!”

Ühesõnaga, küsimus ei ole selles, kuidas mehe tähelepanu võita, vaid selles, kuidas seda hoida! Ja kõige lihtsam viis, kuidas iga naine seda teha saab, on tunda end oma enda kehas mugavalt. Ennast tuleb armastada! Siis armastavad sind ka teised!

Räägime nüüd naiste iseseisvusest.

Kvaliteediga Naine jääb ka suhtes selliseks naiseks, kes ta oli vallalisena. Ta ei unusta oma sõpru ega tuttavaid, vaid jätkab nendega suhtlemist. Ta ei loobu ka oma hobidest, harrastustest ja karjäärist, sest need annavad talle selle iseseisvuse, mida kõik teised tema juures imetlevad.

Reegel nr 4. Jää selleks ihaldusväärseks inimeseks, kellesse teine inimene armus! Kehtib nii meeste kui ka naiste kohta!

Tihtilugu on nii, et mees sõidab oma plaanidega naisest üle! Naine on oma õhtu juba kenasti ära planeerinud, kuid siis äkitselt mees helistab ja kutsub välja jalutama. Sel juhul tuleks mehele öelda: „Sorry, mul on juba plaanid tehtud!”

Reegel nr 5. Ära sori mehe asjades, lootes midagi kahtlast leida.

Enne kui me seksikuse ja seksi juurde edasi liigume, tuletan veel kord meelde, et naise kõige tähtsam omadus on tema iseseisvus. Kvaliteediga Naine teab, et ta on kogu aeg terviklik inimene. Seda nii suhtes kui ka üksinda. Just sellesama ma-elaksin-ka-ilma-sinuta-suurepäraselt-hoiaku tõttu mõistab mees naise kõrget väärtust ja kohtleb teda selle vääriliselt.