Lisaks saab rahvas osaleda Avon Voices konkursil n-ö talendiotsijatena, kes soovitavad andekatel inimestele konkursil osaleda, vaadata nende videoid ja hääletada oma lemmiku poolt.

„Avon Voices on konkurss, mis võib lennutada seni avastamata andeka naise maailma muusikamaailma tippu,“ ütles laulja Tanja Mihhailova, kes on Avon Voices projekti hea tahte saadik Eestis. „Kutsun kõiki naisi jagama oma ilusat ja ainulaadset häält online-laulukonkursil, mis otsib
professionaalsel tasemel toodetava albumi salvestamiseks kahte erakordset naislauljat, kelles on see eriline „miski“.

Konkursi Avon Voices osalemiseks on kolm võimalust:

* Osale veebipõhisel lauluvõistlusel laadides 1. detsembrist 2010 kuni 13. veebruarini 2011 üles esitlusvideo aadressile avonvoices.com. Osaleja (naine) peab olema vähemalt 18-aastane.

* Hakka n-ö talendiotsijaks — soovita andekatel inimestel konkursil osaleda, vaata videoid ning hääleta oma lemmikkandidaatide poolt aadressil avonvoices.com. Hääletamine algab 22. aprillil 2011. Hääletaja peab olema vähemalt 13-aastane.

* Osale veebipõhisel laulude kirjutamise võistlusel. Kirjuta ja salvesta laul, mis inspireerib või jagab lootust ja optimismi ning lae 20. maist kuni 1. juulini 2011 aadressile avonvoices.com. Osaleja (mees või naine) peab olema vähemalt 18-aastane.

Avon Voices rahvusvahelist žüriid juhib kuuekordne Grammy laureaat Fergie. Žürii valib viiest geograafilisest regioonist kuni 197 naist, kes pääsevad ülemaailmse konkursi esimesse ringi. Lisaks pääsevad edasi parimad, kes selgitatakse välja rahva hääletamise tulemusel. Lõppvõistlus toimub 10. detsembril 2011 Los Angeleses.

10 finalisti laulavad ja lindistavad maailmakuulsa laulukirjutaja Diane Warreni kirjutatud originaallaulu. Salvestatud albumi müügist laekunud tulust annetatakse teatud protsent heategevuseks, et võidelda naiste ja tüdrukute vastase vägivallaga.