Käisin hiljuti aiapeol, kus kogu seltskond alkoholi pruukis. Mina võtsin kaasa pudeli vett, et joogitops alati millegagi täidetud oleks ning kokku löömistel ka midagi tõsta oleks. Suurem osa külalisi ei saanudki aru, et minu joogipoolis kraadi ei sisalda.

Sõprade küsimusele, et miks ma ei joo, vastasin, et lõpetasin just dieedi, mis eeldas kõikide süsivesikute eemaldamist toidusedelist ning veel ei tohiks alkoholi tarbida kuna üleminekuaeg uude menüüsse võtab aega. (Süsivesikud on erinevad suhkrud ning ka alkohol muudetakse meie organismis suhkruteks).

See nipp töötas väga hästi, kuna enamus naissugu teab, mida tähendab dieedi pidamine ja kui raske seda jälgida on. Meessoo jaoks tähendas see lihtsalt seda, et see kord küll ei joo, aga järgmisel kokkusaamisel läheb taas vanaviisi edasi. Ning teist korda ei pidanud selle õhtu jooksul EI ütlema, sest keegi lihtsalt ei käinud enam peale.

Loe lisaks:

Saada oma lugu aadressile naistekas@delfi.ee või rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka Rahva Hääle lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt.

Avaldatud lugudele anname auhinnaks raamatu kirjastuselt Menu!