1. Paar numbrit liiga väike topp

Kahjuks ei räägi see punkt neist trenditeadlikest moegurmaanidest, kes kümneaastavanuse lapsepõlvepluusi selga tõmbavad ja sellega tänaval kadestavaid pilke tõmbavad. Küll aga satub millegipärast alati silmapiirile see üks daam, kes tunneb end küll hinges teismelisena, kuid kahjuks ei liigu temaga samas rütmis ta kõht, käed ja rinnapartii. Sädelev tiigripilt pluusil võtab just kui filmiliku 3D mõõtme. Pükste ja särgi vahelt tervitab ka mõni valgem ja lodisev nahakurruke. Hõissa!

2. Michelinimees

Valge, voldiline ja ümar. Jah, seesama mees sealt rekkakatuselt. Täpselt samasugused näevad välja need prouad, kes on unustanud ära oma rinnakorvi ümbermõõdu ja paar numbrit väiksema rinnahoidja osta otsustavad. Vahel vürtsitab pilti ka väike püksivärvli kohalt kerkiv stringipael. Volt voldi peal, sang sanga peal, ilma häbi tundmata!

3. Võidunud rinnahoidja 

Tuttav vaatepilt kevadsuvisest Mustamäe trollist. Peenikeste õlapaeltega kleit või topp ja sealt alt kaunilt piilumas kategooriliselt teise värvusega võidunud rinnahoidjapael. Tundub nagu oleks see seal olnud juba aastaid. Tundub nagu kass oleks seda närinud. Vahel on teadmatus tõesti parem.

4. Sandaal ja sokk

Jah, aegumatu klassik vanaisa sünnipäevalt. Onu Vello pruunid sandaalid koos valgete froteesokkidega. Juurde veel taskutega lühikesed püksid ja kindlasti võiks sokid olla pika säärega, mille ülemisel osal veel kolm triipu — täpselt vene lipuvärvides. Palun, mehed, lõpetage ometi kord see õudus!

5. Woodstock on läbi

Kui kaunis naisterahvas tõstab graatsiliselt oma peenikese käe ja tema kaenla alt paljastub higine ja lokkis mets, siis on see lihtsalt rõve. Või noh, vähemalt sama rõve kui bikiinipiirkonnas pükste vahelt välja turritavad süsimustad ja krussis karvad. Aitäh, päev on rikutud!

6. Retuusid ei ole kusjuures ikka veel püksid

Soomlaste lemmikud puuvillasest materjalist retuusid ei ole aastate möödudes läbi teinud revolutsiooni. Nad ei ole arenenud püksteks, mida võiks lühikese pluusiga rahumeeli kanda. Millegipärast on aga siiamaani tänavapildis väga sage nähtus see naisterahvas, kes oma ägedaid vanaematrussikuid läbi musta kanga demonstreerida üritab. Palun saage juba kord aru — need paistavad läbi!

7. Šortsidega või dressides tööle

Parimal juhul jalas ka veel plätud, loivab ta mööda kontoriruume ringi. Tal on täna kliendivaba päev. Ta on selle koha müügijuht ja ta võib seda endale lubada. Tema ongi cool. Ometigi näeb ta välja nagu suvaline tont Lasnamäe tänavalt või rannast. Mis järgmiseks? Speedod?

8. Tissiteadmatus

Ettevaatust, nibupolitsei! Naised, teie rinnad on kahtlemata kaunid ja kelmikad. Küll aga tasub need hoida kenasti seal, kus nad olema peavad. On olemas kaks äärmust:

a) suvaliselt edasi-tagasi rändavad hipilikud rinnad 

b) võimalikult keha lähedale kisutud partii ehk kaks ebamugavates tingimustes õhupalli

Esimene neist on levinud rohkem joogamaailmas liikuvate ökonaiste seas, kes lastele kommi ei anna ja neid ainult keedetud porgandipastaga toidavad. Teine aga populaarne 13. aastaste värskelt loomuliku rinnapartii omanikuks saanute hulgas. Kumb see nüüd hullem on? Ei teagi.

9. Katkised sukkpüksid

Kunagi olid katkised sukkpüksid midagi, mis tekitas ühes daamis piinlikust. Sageli tõmmati isegi paralleele sukkpükstes leiduvate aukude ja elukommete lõtvuse vahel. Nüüd on aga saanud sellistest sukkadest nähtavasti moehitt — muidu kombekalt riietuvad neiud tõmbavad meelega sukad lõhki ja käivad seejärel nina püsti tänaval ringi. Odav!

10. Jämejalgsed miniarmastajad

Pole ilma põhjuseta öeldud, et lühikesed kleidid ja seelikud jäägu nende pärusmaaks, kelle jalgade mõõtmiseks mitut meetripulka vaja läheb. Tammsaare ajastu on möödas ja naise jalaideaal ei ole enam tammepakk. 

Vaata veel: