Marketingiuuringute firma Forsa küsitles 1000 sakslast vanuses 31 kuni 69 aastat. Kehakaalu ja truudusetuse vahel leiti olevat väga otsene seos. Petmisele, lõbumajade külastusele ja telefoniseksi teenuse kasutamisele kaldus 23% meestest, kes arvasid, et nende kehakaal on normis; 19% meestest, kes nimetasid ennast kergelt täidlaseks ning ainult 11% paksudest.

Eksperdid ei arva, et ülekaal kuidagi piiraks paksude meeste seksiseiklustesse sukeldumise võimalusi. Paksud mehed ei seksi sugugi vähem kui kõhnad, neid lihtsalt ei huvita erootilised eksperimendid.

Muide, siin võib olla ka teine põhjus, mis on seotud ülekaaluga. Millised tervisehädad veel kummitavad ülekaalulisi? Õige, kõrge vererõhk ja südamepuudulikkus.

Ühed teised saksa teadlased on oma uuringuga jõudnud tõdemusele, et ülemäärased voodivallutused võivad tervisele väga otsest ohtu kujutada. Rühm kohtumeditsiini uurijaid lahkas mehi, kes olid surnud suguakti ajal, ja tuli välja, et ainult üks neljandik neist meestest suri oma seadusliku naise või elukaaslase käte vahel.

Ülejäänud said surmaorgasmi armukese juures või lõbumajas. Ja surma põhjuseks kõigil neil klientidel oli infarkt, mis oli tingitud liigsest füüsilisest koormusest.

Selliste faktide valgusel ei ole ime, et tüsedad mehed kalduvad eelistama suhteliselt ohutumat seksi oma elukaaslasega.