Saatesari viis kokku Viljari ja Heli, kelle armastus on jõudnud nii kaugele, et paadunud maamees Viljar on valmis armastuse nimel Tallinna kolima. Saatesse tulles tahtis Viljar leida naise, kellega luua pere ja saada lapsi ning viimases saates uurib Kairit, kaugele on jõudnud paari lapse- ja pulmaplaanid.

Tarmo ja Merle on viimastes saadetes vaatajates segadust tekitanud. Kord räägib mees kokkukolimisest, kord teatab, et Merle ei ole siiski tema jaoks see õige. Merle on aga algusest peale öelnud, et Tarmo meeldib talle väga. Viimases saates saab selgeks, milline on selle paari tegelik suhe.

Vaatajate ette jõuab mitmeid üllatavaid sündmuseid. Üks saates osalenud, kaaslase leidnud ja romantilisel reisil käinud peremeestest saabub lõpupeole üksi ja selgub, et talle meeldib hoopis üks teine naine, kusjuures pruut on vaatajatele põgusalt tuttav. Kaks saatest välja jäänud peremeest ei ole vahepealsel ajal käed rüpes istunud vaid endale armastavad kaasad leidnud. Nõva Villasse kogunenud peremeestele annab kontserdi saatejuht Kairit Tuhkanen.

Finaalsaade on eetris täna kl 20.30 Kanal2`s.