Nii püstitasid välismaalased endale eesmärgid, mida saatesarja jooksul täita. Lina soovis, et tema lapsed ei unustaks Hiina keelt, kultuuri ja kombeid ning soovis seetõttu, et tema vanemad Eestit külastaks. Kui Eestis kutsutakse vanemaid külla nädalavahetuseks või paariks nädalaks, siis Hiinas on aga tavalise külaskäigu pikkus kolm kuud ja see polnud Lina abikaasale Joelile mitte meeltmööda.

Endine tippkorvpallur Howard lõpetas profisportlase karjääri ja asus uusi väljakutseid otsima. Nii otsustas mees luua uue, korvpallist inspireeritud fitness-programmi, kuid kas Eesti spordisõbrad on taoliseks asjaks valmis?

Katrin ja Vicky on juba pikka aega hädas bürokraatiaga: nimelt pole paaril juba mitme aasta vältel õnnestunud seaduslikku abiellu astuda, sest riikidevaheline paberimajandus on keerulisem kui ükski täiemõistuslik inimene arvata võiks.

Ühtlasi on dokumentaalloo eelviimases epsioodis kätte jõudnud viimane keeletund, kus välismaalased valmistuvad A2-keeletaseme eksamiks, millega on hädas tuhanded Eestis elavad venelased. Et aga välismaalasel on võimalik eesti keel täiesti puhtalt selgeks õppida, saab tõestatud külalispaari ameeriklase Roberti näol, kes pea 18 aastat tagasi Eesti naise leidis.