Emotsionaalne ja kirglik romantiline komöödia “Suhete mänguväljak” esilinastub kinodes 7. detsembrist. Flirt kõige kuumimate iludustega erineb flirdist endise naisega. Eriti just siis, kui ei suudeta otsustada, mida rohkem tahetakse: jätkata lõputult kirglikke seiklusi või tulla tagasi kaotatud pere juurde.

Gerard Butler´i tegelaskuju George üritab just selles veendumusele jõuda. Kena ning võluv mees jagas oma tähelepanu vastassugupoolele nõnda ohtralt, et tema abikaasal sai sellest kõrini ning perekond läks lahku. Keskendudes spordikarjäärile ning ilusatele naistele, üritas mees seda unustada. Kuid asjad ei lähe alati soovitud rada, ning mehe professionaalse sportlase karjääri lõpp sunnib teda oma lõhutud perekonnale uue pilguga vaatama.

Üritades endas maha suruda matšo, laveerib mees oma uuel tööpostil oskuslikult seksikate naiste vahel, kes kõik üritavad meest ära võrgutada. Tekib küsimus, kas jätta kõik endine minevikku ning alustada parem uut elu? Või soojendada suhteid oma poja ja endise abikaasaga?

Šarmantne Gerard Butler, fataalne Catherine Zeta-Jones, seksikas Uma Thurman ning võluv Jessica Biel kõik koos Gabriele Muccino romantilises komöödias „Suhete mänguväljak”.

Piletid võitsid:

1. Tiina Viirna
2. Laura Koppel
3. Andres Vaar
4. Aivar Roosvald
5. Karolin Veinman
6. Maarja Kruus
7. Kaisa Vetemaa
8. Ene Tartes
9. Maris Malm
10. Eletin Metsis
11. Katre Volt
12. Taavi Lillak
13. Mari-Liis Tammik
14. Liisa Mitt
15. Gerli Tiivits
16. Silja Männisalu
17. Tauri Taimre
18. Anette Kulpas

Palju õnne! Võtame võitjatega telefoniteel ühendust ja anname teada, kust ja kuidas endale sobivad piletid kätte saada!