Neiu oli korraks üksinda rannale jalutama läinud, kui kaks kohalikku meest teda kõigepealt endaga koos drinki tegema meelitada üritasid ja kui neiu keeldus, siis muutusid mehed agressiivseks, üks neist haaras neiust kinni ja... täiesti ootamatult tormas kusagilt nende juurde väike koer, kes hakkas valjusti haukuma, nii et mehed lõpuks põgenesid, enne kui keegi nad teolt tabaks.

Pärast seda juhtumit kõndis koer koos Georgiaga tagasi restorani poole, kus neiu oli enne koos oma poiss-sõbraga olnud. Kõik oma reisi ülejäänud päevad nägid noored sama koerakest (kes on arvatavasti terjeri ja puudli segu), kes hulkus ringi ja otsis inimeste tähelepanu. Ta laskis neiu endale ligidale, aga puudutada ei lasknud, sest ta paistis kartvat. Georgia proovis ühendust saada Kreeta loomade varjupaigaga, aga see ei õnnestunud.

Viimaks saabus Georgial aeg sõita tagasi kodumaale. Ta kirjeldas Daily Mailile, kuidas koer jooksis nende lennujaama poole sõitvale taksole järele ja kuidas ta süda murdus.

Kodus tagasi, ei suutnud neiu lakata oma päästjale mõtlemast. Varsti ostis ta uue pileti Kreetale ja läks koera otsima. See oli suur risk, sest ta ei saanud olla kindel, et ta koerakest üldse enam näeb. Aga nad kohtusid uuesti ja see oli suurim õnn neile mõlemale.

Selleks, et koerakest Inglismaale tuua, pidi loom olema kõigepealt karantiinis ja loomulikult oli tarvis palju bürokraatiaga tegeleda, mitu korda edasi-tagasi sõita ja rahasummadest ei maksa rääkidagi.

Ja mis juhtus siis, kui pärast kogu seda kadalippu Georgia ja nüüd juba tema isiklik koerake nimega Pepper koju Cornwalli jõudsid? Nädal aega pärast kojujõudmist sünnitas Pepper oma perenaise rõõmuks kuus kutsikat.

Vaata imeilusaid pilte Georgiast ja Pepperist SIIT!