Lastele tuntud Limpa karakteriga sarja kuuluvad viis erinevat rõõmsate värvide ja meeldiva lõhnaga toodet: Puhas Limpa šampoon ja dušigeel, Puhas Limpa šampoon ja dušigeel poistele, Puhas Limpa dušigeel tüdrukutele, Puhas Limpa šampoon tüdrukutele ning Puhas Limpa juuksepalsam.

Kõikide toodete valmistamisel on silmas peetud laste nahasõbralikkust. Uued Limpa pesemisvahendid on mõeldud nii poistele kui tüdrukutele alates 3. eluaastast. Tooted sisaldavad looduslikku päritolu pesevaineid ning on saadaval kõigis suuremates kauplustes. Puhas Limpa sarja toodete soovituslikuks hinnaks on umbes 30 krooni.

AS Orto juhi Gunnar Laasi sõnul tekkis ettevõttel mõte siseneda laste kosmeetikaturule tänu esiksarja “Puhas Loodus” suurele menule. Kuna lapse nahk on täiskasvanu omast mitu korda õrnem, lähtuti toodete väljatöötamisel soovist luua lastele nahasõbralik, kergesti mahapestav, värske lõhnaga ning lustakas toode.

Laas lisas, et sarja koostise on välja töötanud Eesti tunnustatuimad kosmeetikaeksperdid, kes osalesid ka sarja “Puhas Loodus” loomisel. ”Tänu ekspertide heale tööle ei välista me, et tulevikus lisanduvad sarja ka lastele mõeldud kreemitooted,” näeb Laas sarja arenguvõimalusi.