1. Klassikaline tolmumantel

Ajatu ja praktiline — kas on veel rohkem selgitamist vaja? See sobib nii seelikute, kleitide kui pükstega. Samuti saab seda kanda umbes 70 protsenti aastast — teame ju kõik, milline see Eesti kliima on..

2. Lemmikud teksad

Mitte kõik teksad ei sobi su kehakujuga. Mõned lihtsalt ei sobi, mõned ei lase korralikult istuda ja mõndasid ei paneks sa isegi relva ähvardusel jalga. Selleks ajaks aga, kui sa 35 saad, peaks sul olema välja kujunenud lemmikbränd ja lemmiklõige, millele alati kindlaks jääda.

3. Valge särk

… mis su kehakujuga sobib! See ei ole nii lihtne, kui arvata võiks. Valge nööbireaga särk on see, mis sobib kõigega, kuid mis alati sinuga sobida ei pruugi. Veendu, et see istuks igalt poolt ilusti — koledalt lotendav särk ei tee kedagi ilusamaks.

4. Kindla stiiliga kleidivalik

Mõnele mini, teisele maani kleit. Misiganes sulle sobib! Sellise lõikega kleite võiks sul olla mitu, nii saad alati tujust ja üritusest lähtuvalt endale õige valida.

5. Lemmikud tennised

Me keegi ei viitsi iga päev kontsaga jalanõusid varba otsa toppida. Teinekord tahaks lihtsalt mugavalt päeva mööda saata. Selleks puhuks ongi ideaalsed tennised — kas sul on juba oma lemmikud olemas?

6. Poolsaapad

Kõrge säärega saapaid kõigega sobitada on raske, poolsaabaste puhul on lihtsam. Nende toon võiks olla neutraalne — pruun või must. Nii võid kindel olla, et saapad enamvähem kõigega sobituvad.

7. Must kašmiirkampsun

Kõige lihtsam viis oma välimus viisakaks muuta — valge särk ja must kampsun. Aga kampsun olgu korralik! Nii sobib ta kõigega. Kašmiir annab kampsunile kvaliteetse ja kalli ilme, samuti on ta nahasõbralik.

8. Siidist pluus

Moodne ja viisakas, sobib nii kontorisse kui ka viisakale õhtusöögile. Siidist pluusiga ei saa sa kuidagi mööda panna.

9. Korralik pintsak

Üks su lemmikpintsak võiks olla neutraalset tooni, mis pea kõigega kokku sobib. Sellega saab vajadusel minna nii pulma kui matusele, käia lastevanemate koosolekul või saata mööda päev täis koosolekuid.

10. T-särk

Klassikaline T-särk, mida saad sobitada nii teksade kui näiteks ka nahast pliiatsseelikuga. Igal juhul näed šikk välja!

Allikas: redbook magazine