1. Looteasend (Foetus)

Seda harrastavad 41% inimestest ehk kui sa magad nii, siis oled enamuse hulgas.

Nii magavad inimesed, kellel on kõva väline kest, aga kes on sisemuses väga häbelikud ja tundlikud. Looteasendis magavate inimeste kõige suuremad probleemid on ülemõtlemine ja muretsemine.

2. Puunott (Log)

Ühe külje peal sirgelt nagu puunotid magavad 15% inimestest ehk see on populaarsuselt teine magamisasend.

Inimesed, kes nii magavad, on väga sotsiaalsed ja vahetud inimesed, kellele meeldib suhelda küll kõikide inimestega, aga kui võimalik, eelistavad nad “tähtsamaid” inimesi.  Puunotid on ka väga usaldavad, tihti lausa kergeusklikud.

3. Ihaldaja (Yearner)

Külili ja käed pikalt ees, nagu tahaks kogu aeg midagi saada, magavad 13% inimestest.

Ihaldajad on üldiselt avatud inimesed, aga nad võivad tihti samal ajal olla küünilised ja kahtlustavad. Nii magavad inimesed ei ole head otsuste tegijad ja lükkavad seda kogu aeg edasi, aga kui nad ükskord ära otsustavad, siis on ka otsustatud — äärmiselt raske on neid mõjutada seda otsust muutma.

4. Sõdur (Soldier)

Inimesi, kes magavad selili, käed ja jalad sirgelt kõrval, on meie hulgas 8%.

Sõdurid on tugevad ja vaiksed tüübid, kes ei armasta draamat. Nad on tõsised ja korda hindavad inimesed — kõrged nõudmised on neil seatud nii endale kui ka neid ümbritsevatele inimestele. Tihti on sõduripoosis magajad ka norskajad.

5. Vabalangeja (Freefaller)

Vabalangejad magavad kõhuli, käed padja ümbert kinni hoidmas ja neid on 7%.

Inimesed, kes nii magavad, on avatud ja mängulised persoonid, aga nad võivad kohati olla ka hulljulged. Tegelikult — kuigi nad paistavad eriti vabameelsed, on nad sisimas rahutud ja tahavad asju oma kontrolli all hoida. Vabalangejad on ka äärmiselt tundlikud, kui keegi neid kritiseerib. Aga vähemalt on see magamisasend seedimisele väga hea!

6. Meritäht (Starfish)

See poos on magajate seas kõige vähem populaarrne — meritähte harrastavad kõigest 5% inimestest (ära aja segamini: me räägime siin magamise-, mitte seksipoosist).

Meritähe poosis magavad inimesed on lojaalsed oma sõpradele ning nende meelest on üleüldse sõprus elu suurim väärtus. Meritähed on väga head kuulajad ja nad on valmis tegema väga palju, et ennast ümbritsevaid inimesi aidata.

Loe ka seda, kuidas erinevad magamisasendid su tervist mõjutavad: Kaheksa levinud magamisasendit ja nende mõju tervisele

Allikas: BBC