Nad ei käi enda suhtest teistele kaeblemas
Selle asemel, et rääkida sõbrannale suhteprobleemidest, arutle neid enda armsamaga. Kuigi õhtu sõprade seltsis on igati tervitatav nähtus, ära raiska seda nurisemise peale.

Nad ei võrdle end teistega
Õnnelikus suhtes olles armastad ja austad enda partnerit just sellisena nagu ta on. Loomulikult tuleb kõigil ette ka madalhetki ja siis võib paratamatult näida, et kellegi teise mees on kirglikum, tublim vms. Kuid jäta meelde, et meil kõigil on omad vead.

Nad ei võta end liiga tõsiselt
Halb tuju? Mine kallimaga kas või jalutama ja kinno! Ära lase rutiinil suhte üle võimust võtta, vaid vürtsita seda veidi.

Nad ei nääguta teineteise kallal
Olgu, elukaaslane jättis enda sokid laokile ja sulle tundub, et oled tal tuhat korda palunud need õigesse kohta panna. Sul on kaks valikut: kas viriseda selle üle, et ta tegi midagi “jälle” valesti või selgitada talle, miks see sulle meelehärmi valmistab.

Nad ei kritiseeri teineteist
Õnnelikus suhtes olijad leiavad teineteises head. Ja kui neid miski ärritabki, räägivad nad sellest. Kui su kallim teeb midagi, mis sulle ei meeldi, ürita jälile saada, miks see sulle nii negatiivselt mõjub. Alles siis räägi sellest enda kallimale.

Nad ei ürita teineteise mõtteid lugeda
Hea ja püsiva suhte aluseks on kommunikatsioon. Su kallim pole mõtetelugeja. Kui sind miski häirib, räägi sellest enne kui lahvatab suurem tüli.

Allikas: Women’s Health