1. Läbipaistev puuder või õli imavad paberikesed

Läikiv laup ja peegeldav nina ei ole eriti atraktiivsed, palavuse või ärevuse korral aitavad need kiiresti mati jume taastada. Läbipaistev puuder imab rasu endasse, kuid on värvitu ega jäta seega näole ebaühtlaseid puudrilaike.

2. Mini-hambahari

Vahel ei piisa pärast söömist tavalisest närimiskummist ja sa vajad midagi tõhusamat — kui sul on kaasas väike hambahari ja hambapasta, garanteerid, et sul on alati mõnusalt värske hingeõhk. Loomulikult tasub need ka peole kaasa võtta — iial ei tea, kas võid äkki lõpetada sõbranna või uue silmarõõmu juures. Viimasel juhul on hommikune hingeõhk küll viimane asi, mida sa vajad.

3. Valuvaigisti

Järsku tekkiv pea- või kõhuvalu võib terve su päeva ära rikkuda. Kui sa ise neid ei vaja, siis ehk vajab neid su sõber.

4. Jakike või kardigan

Olgu, võib-olla see ei mahu su käekotti, aga soojem riideese peaks naisel alati kaasas olema. Ka kõige soojemate suvepäevade õhtud võivad jahedaks kiskuda ja alati pole läheduses džentelmani, kes sulle oma jaki ulataks…

5. Meigitooted

Ei, mitte kaks kilo kosmeetikat, vaid need põhilised, mida vajad kiireks värskenduseks — eelpool mainitud puuder, huulepalsam, läige ja võib-olla silmapliiats ja põsepuna, kui pead ootamatult pärast tööd välja minema.

6. Väike õmblustarvikute komplekt

Iial ei tea, millal nööp eest lendab või püksid piinlikust kohast kärisevad…

7. Niisked salvrätikud

Nutad emotsioonide ajel silmameigi laiali või tahad käsi puhastada, kuid vett ja seepi pole läheduses? Ehk sõid jäätist ja suu ümber on nüüd magus ja kleepuv võre? Väike pakk niiskeid salvrätikuid peaks selleks tarbeks alati kaasas olema

Allikas: allwomenstalk.com