1. Sa oled õnnelik, kui sõpradega plaanitud õhtusöök ära jääb

Laupäeva õhtul on sinu arvates parim viis aega veeta üksi kodus, teleka ees aeledes. Eriti hea meel on sul siis, kui planeeritud pidu ära jääb. Mis on saanud lahedatest õhtutest sõpradega aega veetes? Mis juhtus?

2. Rutiin on su elu suurim osa

Sulle meeldib tellida toitu alati ühest kohast, käid ainult samades poodides ja uued asjad ei tundu sinu jaoks absoluutselt huvitavad? Jep, sa hakkad muutuma igavaks!

3. Sa ei reisi mitte kunagi

Jah, reisimine sõltub suuresti ka rahalisest seisukorrast. Aga kui sa isegi ei ürita näha uusi kohti või tutvuda uute inimestega, siis muutud ka ise aina igavamaks.

4. Kui keegi küsib, mis on su elus uut, siis leiad end iga kord vastamast "mitte midagi"

See on juba selge märk sellest, et tõesti - su elus ei toimugi mitte midagi märkimisväärset. Võta midagi ruttu ette, koduseks diivanikaunistuseks on liiga lihtne muutuda. Ära lase oma noorust raisku!

5. Sa vahetad vestluse ajal kogu aeg teemat

Kas sa pole kunagi sellele mõelnud, et normaalse ja sujuva vestluse jooksul pidev teemade vahetamine on piinlik mõlemale osapoolele? Võta asja rahulikult ja lase vestlusel omasoodu minna.

6. Sa oled liiga tõsine

Millal sa viimati midagi spontaanset tegid? Näiteks läksid oma kallimaga tavalisel esmaspäevahommikul päikesetõusu vaatama? Ei mäleta? No siis on selge! Oled igav! Otsi võimalusi teha spontaanseid asju, see paneb sind taasavastama, kui ilus ja lõbus tegelikult elu on.

7. Sa vingud iga asja üle

Viimane märk sellest, et oled muutunud igavaks (ja tüütuks) inimeseks on see, kui su sõbrad ei kuule enam muud kui inisevat hääletooni ja lõputut ohkamist. Igal ühel meist on oma koorem kanda, ära aja suure halaga oma sõpru endast eemale.

Allikas: Lifespan