2. Kas mu rinnad paistavad selle rinnahoidjaga piisavalt suured?/ Kas mu rinnad paistavad selle rinnahoidjaga liiga suured?

Enamik naisi soovivad, et nende rinnad oleksid suuremad, kui need on, nii et rindu näiliselt suurendav rinnahoidja on ainult boonus. Aga liiga suure rinnaga naised seda efekti alati ei taha — võib küll tunduda, et suurem on alati seksikam, aga tegelikult võivad liiga suured rinnad muidu normaalkaalus naise näiliselt ülekaaluliseks muuta.

3. Kas see rinnahoidja tekitab mulle “seljapeki”?

Vaata alati, kuidas rinnahoidja selja tagant hoiab. Kui see tekitab sulle külgedele “seljapeki”, siis on rinnahoidja liiga väike. Paras rinnahoidja ei suru ka selja tagant midagi liiga kokku.

4. Kas mul on selle rinnahoidjaga sobivaid aluspükse?

Ei pea olema alati komplektid. Aga roosa siidrinnahoidja ja beežid puuvillased bokserid ei sobi sellegipoolest kokku. Mõtle juba poes, milliste pükstega seda rinnahoidjat kannaksid.

5. Kas see sobib mõlemale mu rinnale?

Nii imelik kui see ka pole, enamikel naistel on veidi erineva suurusega rinnad. Nii võib vabalt juhtuda nii, et üks rind on ilusti oma korvis kinni, aga teine hüppab sellest lõbusalt välja…

6. Miks see mulle ei sobi? See on ju ometi minu suurus!

Kui need pesutootjad suudaksid vaid aimata, kui kohutavalt keeruline on pesu osta. Ei maksa unistadagi, et iga tootja puhul kehtivad samad numbrid. Hästi tore on alati sama mudeli seitsme erineva suurusega proovikabiini jalutada…

7. Raudselt siin proovikabiinides on salakaamerad!

Ja kindlalt hakkavad inimesed tänaval mu peale näpuga näitama, et see ongi see imelik, kes kabiinis neljakümmet rinnahoidjat selga proovis ja ikka ükski ei sobinud!

Allikas: Woman’s Day