1. Haaremipüksid. Kas need on dressid? On need liiga suured retuusid? On seal all mähe? MIS ASJAD need on?

2. Suured patšokid. Sina arvad, et näed välja nagu 80ndate trendijumalanna, mees mõtleb automaatselt ameerika jalgpallile.

3. Pükskostüüm. Ei, mitte ilus pintsakuga kontorikostüüm, vaid midagi SELLIST. Kust pluus lõppeb ja püksid algavad? Keegi ei tea, sest kõik on ühes tükis ja sa näed välja nagu liivakastilaps.

4. Kõrge värvliga püksid. Mehed armastavad madalat värvlit, eriti hea kui ka puusakont veidi näha on. Miks? Sest kõrge värvel meenutab neile nende ema.

5. Miksitud mustrid. Mummuline pluus, ruudulised püksid ja triibuline sall. Eraldi on okei, aga kui sa neid koos kannad, hirmutad mehe juba eemalt ära. Veel hullemad on näiteks kleidid, millel palju julgeid ja erinevaid mustreid. 

6. Poisilikud teksad. Meie meelest võib jube nunnu olla, kui me boyfriend jeans'e kanname, kuid mehed nii ei arva. Nad tahavad ka meie figuuri näha.

7. Segadusseajavad jalanõud. Meeletult kõrged platvormid, neete ja litreid täis tikitud kingad, sulgedega jalavarjud... Kui su jalanõud võiksid välimuse poolest kuuluda ka mõnele tsirkuseartistile, siis suure tõenäosusega need su mehele ei meeldi.

Allikas: allwomenstalk.com