Pikk ja sasine boho-soeng. See on peaaegu iga mehe jaoks number üks — pikad, kuid mitte liialt kammitud juuksed, millel lastakse vabalt lennelda ja sassi minna. Eriti hea, kui juustes on ka pisut lokkis. Kui sul on juba laines juuksed, super! Kui ei, tulevad sulle siinkohal appi suured lokirullid.

Sportlik hobusesaba.
Poleks iial arvanud, kuid paljudele meestele meeldivad sportlikud kõrged hobusesabad, mida me ise nimetame lihtsalt trennisoenguks. Lihtsalt kummardu, kogu juuksed kuklasse ja seo tugevasse patsi, lendlevate salkude vältimiseks piserda veidi juukselakki.

Raamatukoguhoidja soeng. Millisel mehel ei oleks peast läbi käinud fantaasia rangest kostüümist ja madalast krunnist? Boonuspunktid prillide eest! Aga ära unusta, et selle soengu kõige mõjuvõimsam osa on selle valla päästmine õigel hetkel!

Suur ja kohev. Mida kõrgem ja kohevam, seda parem. Lase oma juustel õhu käes veidi kuivada, kanna juurtele kohevust andvat vahtu ja föönita pea alaspidi. Vau-efekt on kohene!

Salgutatud soeng. Ei, mitte selline, millega meenutad juuksuriks õppija esimest katsejänest, vaid pehmed salgud, mis raamivad su nägu, silmi ja lõuajoont. Meestele meeldib selle kergelt “lohakas” ilme, mis ei näe välja nagu iga karv oleks peensusteni ära mõõdetud.

Kaks punupatsi. Oh, seda koolitüdrukufantaasiat, millest mehed kuidagi üle ega ümber ei saa. Pole midagi parata, mnel ööl tuleb sul voodisse pugeda kahe armsa punupatsikesega.

Lühike ja särtsakas. Tõsi, enamus mehi eelistab pikki juukseid, kuid on neid, kelle jaoks on särtsakas poisipea tõeliselt vastupandamatu. Kui kannad selle välja, aplaus sulle! Pealegi mõjuvad poisipeaga naised kordades seiklushimulisematena ja see tuleb meeste seas ainult kasuks.

Allikas: allwomenstalk.com