Sarah alustas oma teekonda prostituudina, kuna tema eelmine töökoht kohalikus spaas ei olnud just kõige tulusam. Oma praeguse ametit peab ta paremaks, kõige raskem asi selle juures on pärast jõusaalis tehtud jalatrenni mehe peal askeldada. Siiski kinnitab ta, et alati ei tulda bordelli seksi otsima, vahel tahetakse lihtsalt lähedust või natukene lõbutseda.

Naine on siiski enda jaoks ka standardid paika pannud — ta keeldub kondoomita seksist. “Minu turvalisus ja mu klientide turvalisus on orgasmidest olulisem. Jutul lõpp,” sõnab Sarah. Lisaks sellele teeb naine iganädalaselt ka suguhaiguste testi. Oma palganumbrit naine öelda ei soovi, kuid sõnab, et juulikuus ajas ta 13 päevaga kokku pea 10 tuhat dollarit. Lisaks saab ta veel boonusraha meigi ja pesu ostmiseks. Klientide arv on varieeruv — mõnel ööl neid pole, teisel aga seavad sammud bordelli lausa seitse huvilist.

Sarah reedab, et oma tee tema voodisse on leidnud ka süütud mehed. Kui lühike on kõige vähem kestnud vahekord? “Eraelus 20 sekundit, ametialaselt minut ja pool,” avaldab naine.

Allikas: Daily Mail