12. ja 13. märtsil on Saku Suurhall kõikide tervisest hoolivate inimeste päralt. Sel ajal toimub esmakordselt tervise- ja spordimess Tervex, kus lisaks traditsioonilistele messi eksponentidele ning sooduspakkumistele on suurt rõhku pööratud inimeste aktiivsele tegevusele ning võimalusele ise proovida, katsetada, kaasa lüüa, infot saada ja vahetada.

Messil on ühe katuse all koos erinevad spordi ja tervisega seotud ettevõtteid, klubid ning alaliidud üle Eesti. Saab proovida sukeldumist, tutvuda langevarjudega, tervisekapsliga, mõõta oma luude hõredust, juua Eestis toodetud naturaalset mahla ja katsetada mitmeid teisi erinevaid tervise ja spordiga seotud tooteid ja teenuseid.

Saku Suurhall avab tervisesõpradele uksed juba laupäeval kell 10.00. Messikülastajaid tervitavad kell 12.00 Tallinna linnapea Tõnis Palts, Eesti Olümpiakomitee president Mart Siiman ning messi patroon, kahekordne olümpiapronks Indrek Pertelson.

TERVEX on mõeldud nii vanale kui noorele, nii suurele kui väikesele. Väiksematele külastajatele on avatud kaks erinevat mängunurka. Eesti Meister Fitness vabakavas ja Aasta Kaalujälgija selguvad laupäeval Tervexil. Samal päeval tutvustatakse messilaval ka Tai massaaži võimalusi ja Eesti Sumoliit demonstreerib sumomaadlust. Seminariruumis teeb Adik Levin ettekande teemal varjatud toidutalumatus ning sotsiaalministeerium tutvustab uut koolitervisekonseptsiooni.

Pühapäev, 13.märts algab doonoripäevaga Eesti Verekeskuse boksis. Samal päeval on võimalus näha laval kogu Baltikumi ja Eesti parimat breigigruppi “Submission” etteastet. Otse Brasiiliast on kohale tulnud treener, et tutvustada Brasiilia tantsulist lavavõitlust Capoeira.

Mõlemal päeval saavad messikülastajad võtta osa surfi workshopist. Päevajuhtide, Uuno raadiost tuntud Märksi ja Kiivri juhtimisel on võimalus võita erinevaid auhindu kõigil messikülalistel. Ka seminarid jätkuvad teisel päeval. Saku Suurhall sulgeb külastajatele uksed nii laupäeval kui ka pühapäeval kell 18.00.