2014. aasta novembris nakatus Heather ja Thomas Whitteni poeg Fox salmonelloosi. Noore poisi isa istus lapsega äärmiselt raske haigushoo ajal duši all ning pakkus lapsele lohutust. Heatheri jaoks oli pilt niivõrd liigutav, et ta otsustas hetke fotole jäädvustada. Pärast pildi sotsiaalmeediasse laadimist tabas perekonda aga šokk — Facebook liigitas mitmeid kordi pildi ebasobivaks ning eemaldas naise profiililt ning samuti tekitas see ka meelehärmi teiste kasutajate hulgas.

Viimati postitas Heather pildi uuesti 2. mail koos selgitusega: “Fox pandi salmonellanakkuse tõttu haigalesse. Thomas veetis temaga tunde duši all, proovides niiviisi palavikku all hoida ja lastes seeläbi ka veel ohjeldamatul oksendamisel ja kõhulahtisusel poja kehalt kohe maha pesta. See oli meie kui vanemate jaoks kirjeldamatu hetk. Ma võtsin kaamera ja loomulikult ka jagasin seda hetke. Paljud inimesed ei saanud aru sellest loost ning nägid pildil vaid alastust.”

Heather usub, et ta ei ole ületanud liigse intiimsuse piiri: “Mu perekond võib küll sinu omas terinev olla, kuid see ei tee sinu valikuid õigeks ja minu omi valeks. Selles pildis ei ole midagi seksuaalset või paljastavat.”