Astudes sisse tualettruumi, leidis ta sealt eest noore naise koos imepisikese ja röökiva titaga. Laps oli mähkmevahetuslaual, ema seal kõrval toolil pisarates. Inimesed jalutasid sisse-välja, kuid keegi ei peatunud. Nii läkski Emma emalt küsima, mis juhtunud on. Nuttev ema vastas, et ta laps ei lõpeta karjumist ja ta ei oska enam midagi teha. Ta sai aru, et tema laps on näljane, kuid tema rinna küljes ta rohkem kui paar sekundit olla ei tahtnud ja rinnapiimaasendaja oli kotist otsa saanud. Ema oli täiesti nõutu ja paanikas.

Nii otsustaski Emma julguse kokku võtta ja talle abi osutada. Olles ise väikese seitsmekuuse poisi ema ja tundes teise naise õudu, pakkus Emma välja võimaluse, et proovib võõra naise last enda rinnaga toita. Naine oli nõus. Nii imetaski ta beebit, kes ka pärast paari minutit rahunes ja sügavasse unne vajus. Asjaosalised ise usuvad, et saatus oli see, mis nad sel hetkel kokku viis ja suhtlevad siiamaani edasi.

Emma üllas tegu on saanud sotsiaalmeedias palju positiivset tagasisidet. Mis sina sellest arvad? Kas oleksid võimalusel valmis võõrale lapsele rinda andma või vajadusel võõral naisel enda last imetada?

Allikas: Iltasanomat, Huffingtonpost