BOKSERID

Sa oled suur kallistaja. Kui su sõber on hädas, oled sa esimene, kes talle toetust pakub. Rahaasjades oled sa täpne, aga ajataju kipub sul kergesti kaduma, nii et sa hilined tihti. Aga õnneks sinu särav naeratus ja lõpmatu kogus positiivset energiat mõjuvad alati nii, et inimesed annavad sulle su vead üsna kiiresti andeks.

KÕRGE VÖÖKOHAGA ALUSPÜKSID

Kui valik on olemas, eelistad sa alati head viskit klaasile õllele. Tunned tihti, et oled sündinud valel ajastul. Kui jutuks tuleb popkultuur, siis kui sa vaid saaksid, siis asendaksid kõik need tänapäeva staarikesed ja nende imelikud etteasted auhinnagaladel ja sotsiaalmeedias kuldaja Hollywoodi stiilsete tähtedega. Punast huulepulka kandes tunned sa end alati suurepäraselt.

STRINGID

Sa oled ülimalt ambitsioonikas. Kui sa endale eesmärgi püstitad — olgu tööalaselt või isiklikus elus — ei suuda sind miski takistada selle eesmärgini jõudmisel, isegi kui sa pead selleks ületama suuri raskusi või taluma ebamugavusi. Sa tasakaalustad neid pingutusi sellega, et veedad palju aega oma lähedastega, kellega sul on alati südamlik ja soe suhe.

SIIDPESU

Sulle meeldib teha kõike, mida sa teed, elegantselt. Sinu ülim stiilieeskuju on Sophia Loren, aga igapäevaelus eelistad sa alati käituda ja riietuda nii, nagu sulle meeldib, mitte kellegi stiili järgida. Sulle meeldib tasakaalustada stiilsust praktilisusega — kui sa kannadki 10-sentimeetriseid kontsi, siis ainult juhul, kui need on ülimugavad.

VANAEMA ALUSPÜKSID

Sa ei ole nõus mugavuse arvelt allahindlust tegema — mitte iialgi! Stiilsus on sinu puhul teisejärguline, üle kõige hindad sa istuvust ja mugavust. Ka ei usu sa sellesse, et riiete alla peaks terve varanduse panema. Kui sa tahad osta ilusat asjakest, ostad sa hoopis nunnult kaunistatud muffini, mitte litritega pluusikese.

PUUVILLANE PESU

Üle kõige siin maailmas armastad sa naerda ja see on hea, sest sa naerad nii, et nakatad sellega alati ka teisi. Kui sa olid laps, siis sa hoolitsesid alati selle eest, et keegi ei jääks mängust välja ja ka täiskasvanuna oled sa väga empaatiline inimene. Kui su sõbral on mure, tuleb ta esimesena sinu juurde, sest ta teab, et sa oled leebe, aga aus.

KIRJAGA ALUSPÜKSID

Kui sulle meeldib, et aluspükstele on trükitud mingi sõnum, siis oled sa mänguline ja armas inimene. Sul on ikka veel sama palju energiat kui seda oli siis, kui sa olid varastes 20ndates. Sa armastad muusikat kuulata, eriti raadiost — pole hitti, mille sõnad sul peas poleks. Alati, kui sulle jalutab vastu koer peremehega, tunned sa suurt kihku teda paitada (koera, mitte peremeest).

Allikas: Good Housekeeping