Color&Shine rikkalik ning ammoniaagivaba hooldav koostis on juustele eriti leebe seega sobib kõigile, kes pelgavad oma juukseid kodus ise värvides kahjustada. Kreemjat koostist on mugav pintsliga juustele kanda ning värvimise teeb kindlasti meeldivaks ka värske jõhvika lõhn. Tänu hooldavale koostisele sobib Color&Shine ka hallidele juustele, mis saavad leebelt, kuid usaldusväärselt kaetud, kui juustes on halli alla kolmveerandi.

Color&Shine koostisesse kuulub toitvate ja niisutavate omadustega haruldane argaaniaõli ning antioksüdantide ja vitamiinirohke jõhvikaekstrakt. Argaaniaõli on selle aasta üks trendikamaid koostisosasid ilumaailmas ning seda erakordset õli saadakse vaid Marokos kasvava igihalja puu Argania spinosa viljade õlirikastest seemnetest. Põhjamaine jõhvikaekstrakt on kasutusel olnud juba vanadest aegadest ning on tuntud kui tõelise vitamiinipommina. Tänu looduslikele toimeainetele on juuksed pärast värvimist tõeliselt siidised ja elujõulised.

Garnier’ esimene ammoniaagivaba hooldav juuksevärv Color&Shine kingib Sulle supersäravad, värviküllased ning tervisest pakatavad juuksed, mis annavad Sinu välimusele kauni lõpptulemuse.