Cabrera peenise ümbermõõt on 25 sentimeetrit. See hiiglaslik kehaosa ripub mehel põlvedest allapoole. Hiljuti sai mees Maailmarekordite Akadeemia tunnistuse, et tal on maailma kõige suurem peenis. Cabrera lootis ise, et saab vähemalt Guinnessi rekordite raamatusse, aga kahjuks ei ole selles raamatus peenise suuruse kategooriat.

Kõigepealt rääkis Cabrera oma loo kohalikule ajakirjanikule ja sealt hakkas see levima, sest online-meedia üle maailma noppis selle uudise ruttu üles.

Cabrera rääkis ajakirjanikule, kui palju jama on tema hiigelpeenis talle toonud. See on rikkunud tema elu: tal ei ole olnud normaalset suhet ja ta ei leia isegi tööd.

“Ma ei saa midagi teha,” rääkis mees ajakirjanikule. “Vaadake, see ulatub mu põlvedest palju allapoole. Ma ei saa töötada ja ma tahan saada puuet ja riigilt invaliidi toetust.”

Naistest rääkides ütleb mees, et tal ei ole olnud ühtegi püsisuhet, sest kõik naised on kartnud temaga vahekorda astuda.

Praegu elab mees üksinda väikeses toas, mille eest tasuvad ta vennad. Ta saab väikest abiraha ja otsib toitu ja muid esmatarbeid ka prügikastidest.
Enne selle uue rekordi kinnitamist oli mees lasnud oma peenisest röntgenpildi teha, et taotleda puuet ja toetust.

Eelmine peenise pikkuse maailmarekord kuulub ameeriklasele Johan Falconile, kelle kõigest 34-sentimeetrine peenis tundub nüüd Cabrera oma kõrval päris pisike.

Mehed, kui teie peenis pole teie enda arvates piisavalt suur, siis pärast selle kurva loo lugemist te ilmselt olete õnnelik sellega, mis teil on.

Roberto Esquivel Cabrera emotsionaalse ja traagilise ilmega nägu (nii kurb lugu ei tohiks muigama ajada, aga midagi pole teha — see pilt lihtsalt meenutab nii väga stseeni mingist Mehhiko seebiseriaalist) ja uskumatut hiigelpeenise röntgenfotot saab näha SIIT!