Ta näeb sind esimest korda "vanaema aluspükstes"

Nii mõnus on ju oma vanades kulunud ja väljaveninud puuvillastes aluspükstes olla. Eriti päevade ajal ei ole nappides siidstringides just kõige mugavam ringi lipata. Kui te veel koos ei elanud, ei näinud ta selliseid asju su jalas kunagi. Nii et kui see esimest korda juhtub, siis võib ta natuke ehmatada küll. Aga kui on normaalne mees, siis pärast esimest piinlikkusehetke saate juba selle üle naerda. Nagu juhtus "Bridget Jones'i päevikus" Renée Zellwegeri ja Hugh Grantiga.

Ta tabab sind teolt, kui eemaldad näolt karvu

Vaevalt, et siis, kui te alles deitisite, sa talle rääkisid, et su ülahuule kohal või lõual karvakesed kasvavad. Aga kui ta su esimest korda pintsettide või vaharibakestega tabab, on end raske "karvasest olukorrast" välja rääkida. Nii et pead oma piinlikud iluvead üles tunnistama.

Sa teed kogu teie suhte jooksul esimest korda tema ees puuksu

Sa oled siiamaani kõigest väest tema eest varjanud, et ka sina oled inimene ja sul on vahel gaasid. Mis siis, et tema oma kehahääli sinu eest juba ammu enam nii hoolega ei varja. Kui te koos elate, ei saa ka sina seda tema eest enam lõpuni varjata. Kui see juhtub hommikul voodis, siis tuleta meelde, kuidas reageeris Carrie samasuguses olukorras ühes "Seksi ja linna" osas. Ja kuidas reageeris Big. See on nii naljakas, et piinlikkustunne jääb tagaplaanile.

Sa unustad oma kasutatud hügieenisideme vannituppa kraanikausi servale

Ja sulle tuleb see meelde alles siis, kui ta just tualetti läks ja ukse enda järel sulges. Hüpata aknast alla? Ei, nüüd tuleb probleemiga tegeleda. Ilmselt su mees muidugi teab, et naistel, sealhulgas sul, kord kuus veritsus esineb, aga üks asi on teooria ja teine asi on praktika. Praktika on piinlik.

Sa satud peale, kui ta pornot vaatab

Või satub tema sulle peale. Sa ei teadnudki, et teda erutavad ülekaalulised milfid? Ja tema ei teadnud, et sind erutab gangbang? Piinlik lugu.

Ta leiab su seksilelude kollektsiooni

Vallaline tšikk ju ikka vajab mõnda mänguasja nendeks unetuteks öödeks, kui telekast midagi ei tule ja šokolaad otsas on. Kui su mees need leiab, on lisaks sellele, et sul on niigi piinlik, vaja päevade kaupa talle kinnitada, et tegelikult on tema peenise suurus ideaalne ja sinu vibraator ongi sinu jaoks liiga suur.

Allikas: Female First