1. Päev voodis. Pole midagi mõnusamat kui pühapäev (või mõni päev nädala sees), mil sa tead, et sul tegelikult on tuhat tegemist ootavat asja, kuid sa täna lihtsalt puhkad ja tunned sellest meeletult mõnu.

2. Su lemmikseebikas. Uue hooaja seitsme osa järjest vaatamine on parim viis vihmasajust ja porist laupäeva veeta! Ära põe, see ei ole vedelemine ja ajaraisk, vaid kvaliteetaeg!

3. Magustoit. Sõpradega väljas käies sa kuuled, kuidas ahvatlev mitmesajakaloriline magustoit su nime hüüab, kuid sa ei julge seda tellida, sest pelgad teiste arvamust. Tõenäoliselt mõtlevad nemad sedasama, seega ole see julge ja telli esimesena — te kõik võidate!

4. Abi. Arvad, et saad kõigega üksinda suurepäraselt hakkama. Tegelikult ju ei saa. Tunne rõõmu, kui su sõbranna pakub end su last hoidma, su ema tahab su maja ära koristada ning su mees läheb õhtul ise poodi. Ainult nii pääsed sa läbipõlemisest.

5. Pidu, mille külalisi sa ei tunne. Kui arvad, et sa pole eriti vaimukas ja julge vestluse alustaja, võta sõber kaasa, siis ei tunne sa end vähemalt esialgu nii kohmetuna. Sa võid kohata palju huvitavaid inimesi kellest on sulle kasu nii isiklikus- kui tööelus.

6. Puhkusepäevad! Sa ei võta oma puhkusepäevi välja, sest pelgad, mida ülemus võib arvata, kui oma niigi koormatud kolleegidele veel oma ülesanded kaela lükkad. Niisiis lased väsimatult edasi…kuni ühel hetkel kokku kukud. Asi on nii — sul on õigus võtta välja kõik oma puhkusepäevad, kuid su ülemus ei tule iial su juurde ettepanekuga puhkusele minna.

7. Pikk telefonivestlus kaugemal elava sõbraga. Muidugi on lihtsam sõnumineerida ja skaipida, kuid need on kiired, pealiskaudsed ja võrdlemisi anonüümsed suhtlusviisid. Helista, kuula ta häält, räägi, naerge koos — nii hoiate sõprust!

8. Uus tehnoloogia. Unusta faksid ja telegrammid, osta endale nutitelefon, tutvu Instagramiga ja õpi Photoshopis lihtsamad asjad selgeks. Mida aktiivsemalt sa ajaga kaasas käid, seda lihtsam sul endal on, sest uusi asju tuleb järjest peale.

9. Loomulikud lokid. Mis mõtet on oma juukseid sirgendamisega pidevalt rikkuda? Su sõbrad, kolleegid ja sugulased teavad ja armastavad ja kadestavad su lainelisi juukseid, ära peida neid.

10. Tehnikavaba puhkus. Sõida maale või puhkusereisile ja jäta kõik oma elektroonilised vidinad koju. Algul on imelik, siis harjud ära ja tunned end hoopis (ekraani)vabamana.

11. Täiesti ebavajalik, kuid uskumatult nunnu kleit. Sa proovisid seda selga lootuses, et see ei sobi sulle, kuid paraku läks teisiti ja sa pole kunagi parem välja näinud kui selles liiga kallis kleidis, millega sa ei kujuta end ette ühelegi üritusele minemas. Osta see ära, kui sa tunned end selles maailma kaunima naisena!

12. Tantsutunnid. Sulle meeldib tantsida, aga sa ei suuda end kokku võtta, et trenni minna. Lohuta end teadmisega, et algus ongi kõige raskem. Kui oled neli korda sundinud end kodust välja astuma ja naased koju rõõmsa, rahulolevana ja palju parema tantsijana, ootad järgmisi trenne juba põnevuse ja elevusega.

13. Kuramaaž. Oled käinud kohtamas kümnete noormeestga, üks veidram kui teine ja oled juba lootust kaotamas. Stopp! Maailmas on veel olemas inimesi, kes kingivad lilli, avaldavad armastust ja näitavad, et hoolivad.

14. Karaoke. Kutsu oma parimad sõbrad külla, varu piisavalt alkoholi ja karaokeplaate ning korraldage üks võimas laulupidu. See on lahe!

15. Lõunapaus lauast eemal. Tööd on nii palju, et sulle tundub laua tagant lahkumine peaaegu kriminaalkuriteona. Tegelikult on inimesed, kes teevad pause, efektiivsemad töötajad, lisaks annab see sulle võimaluse oma kolleegidega lähemalt tuttavaks saada.

16. Korrastatud sissetulevate kirjade kaust. Sul ei ole vaja säilitada nelja tuhandet kirja! Kui valiku tegemine, mida võtta ja mida jätta, tundub võimatuna, kustuta kõik kirjad ära aja alusta puhtalt lehelt.

17. Õhtusöök vanaemaga. Kui su vanaema on juba ammu peale käinud, et tahaks sind õhtusöögile kutsuda, ära lükka seda enam edasi. Tal on sulle palju rääkida ja ta hindab teie koos veedetud aega väga.

18. Mõte, et kõik saab korda. Alati on asju, mis ajavad sind närvi, tunduvad kuhjuvat ja millest ei saa iialgi asja. Aga kui usud endasse ja lähed takistustele optimistlikult ja otsustavalt vastu, saad hakkama kõigega, mida elu sulle ette annab.

Allikas: Huffington Post