Lõpeta muretsemine, närveerimine ja põdemine järgmiste mõttetuste pärast:

1. See rumal sõna või lause, mis lipsas su suust ühe jutuajamise käigus neli aastat tagasi ja mida mitte keegi teine peale sinu ei mäleta. Selle korrutamine iseendale ei aita sul seda tagasi võtta nagunii.

2. Sa ei näe hommikul peeglisse vaadates sama fantastiline välja kui pärast kahetunnist meiki-juuksurit-riietevahetust. Isegi Beyonce ärkab hommikul padjanäoga ja saavutab oma superstaari-looki pärast põhjalikku sättimist. Nii et pole mõtet selle pärast põdeda.

3. Kui palju kaloreid selles magustoidus ikkagi oli, mille sa eile õhtul sõbranna vanemate juures ära sõid? Mis vahet sel enam on, kui sa oled selle juba nahka pannud?

4. Sõbra poolt Facebooki postitatud fotod, kus sa omast arust ei näe just kõige lummavam välja.

5. Kohtingule minnes mõtled välja hulga lauseid, mida su kaaslane sinu meelest tahaks kuulda ja unustad rääkida teemadel, mis sulle tegelikult huvi pakuvad ja su tõelist iseloomu näitavad. Kunagi tuleb ju tõde nagunii päevavalgele, milleks siis suhet valega alustada?

6. Miks, oh miks ei valinud sa oma erialaks ülikoolis hoopis hispaania keelt või füüsikat? Sa ei saa kunagi teada, milliseks su elu oleks kujunenud, kui sa oleks seda teinud, seega lõpeta unistamine ja naudi käesolevat hetke.

7. Sind ei kutsutudki peole, kuhu sa nagunii ei oleks tahtnud minna.

8. Kui palju sa väljas käid vs kui palju sa arvad, et oleks lahe väljas käia.

9. Oled armukade või lihtsalt kade kellegi peale, kellel läheb sinust paremini. Õnn ei tule sinu õuele teiste peale vimma pidades.

10. Sa võtsid endale lemmiklooma, kuigi su vanemate arvates ei saa sa teda endale lubada ja su korteri omanik keelas selle ära.

11. Su silmarõõmul on hoopis teistsugune filmi- ja muusikamaitse kui sul. No mis siis ikka, filmid ja kontserdid on küll toredad, kuid suhe ei põhine vaid nendel.

12. Kuidas su sõbranna oma töö juures tehtud megasuurest apsakast välja tuleb. See ei mõjuta sinu tööd vähimalgi määral.

13. Su vanaema maailmavaade ja sinu meelest tüütud harjumused. Sa ei saa neid muuta nagunii, seega pole sul mõtet ka üritada ja oma närve sellega rikkuda. Aktsepteeri teda sellisena, nagu ta on.

14. Sa ei saa endale lubada 99% riietest ja jalanõudest, mida sa poodide vaateakendel näed. Lohuta end sellega, et sellied hinnad käivad 99% inimestest üle jõu.

15. Lollakad nimed, mida inimesed oma lastele panevad. See ei ole mitte kõige vähemalgi määral sinu asi.

16. Sa ei suuda oma kodus ühtegi potilille kasvatada, sest unustad neid pidevalt kasta. On inimesi, kes on sündinud aednikud, teised peaksid taimedest võimalikult kaudele hoidma. Sina lihtsalt kuulud nende viimaste hulka.

17. Su korter ei ole täiuslik. Ainult Hollywoodi staaridel on täiuslikud korterid.

18. Kellest Taylor Swift sel nädalal lahku läheb.

19. Mida su kolleeg sinust teistele su selja taga rääkis. Kui ta tahab olla väiklane, las ta siis olla, sa ei saa seda muuta nagunii. Ainus, mida saad teha, on mitte anda põhjust napakateks kuulujuttudeks.

20. Sa ei sündinud rikkasse perre, vaid pead end ise üles töötama. Igaüks ei saagi sündida Paris Hiltonina.

21. Su kehakaal kõigub. Kõigil kõigub.

22. Saatsid Facebookis vanale klassikaaslasele, kellega sa eriti ei suhelnudki, sõbrakutse, ja ta ei ole sind vastu võtnud. Ta olemasolu ei tulnud sulle nagunii enne meelde, kui teda ühe teise klassikaaslase listis märkasid, seega vaevalt sa tema sõbralistis olekust erilist rõõmu tunneksid.

23. Sa pole nii fotogeeniline kui su parim sõbranna.

24. Mida keegi su välimusest ja kehakaalust arvab. Kui sa ise end hästi tunned, pole muul tähtsust!

25. Töökaaslane/endine sõber/lasteaiakaaslane, kes sind taga kiusas, kuid kes on nüüdseks su elust kadunud. Ta on läinud, kius on minevik, milleks enam muretseda?

Allikas: Thought Catalog