Sõpraderingi ootab ees täiesti ebatavaline üllatus - piljardikoolitus mitmekordselt Eesti meistrilt Jüri Talult. Pärast tundi saavad sõbrad Baribali piljardisaalis mängu isekeskis edasi harjutada.

Snuuker

Kahele armunud paarile pakume 14. veebruariks romantilise õhtu, kuhu kuulub Eesti Draamateatri etendus "Boulgakoff" ning õhtusöök küünlavalgel Raekoja platsil asuvas restoranis "Revalia".

delfi-sobrapaev

Kingitused loosime välja armuavalduse või sõbrapäevatervituse saajate vahel.

Kirjuta allolevasse kasti oma anonüümne kiri, luuletus või vana hea klassikaline ’Ma armastan sind’. Soovi korral saad loomulikult ka oma nime ja meiliaadressi lisada.

Neile, kes nii kangesti tahaks midagi kaunist öelda, kuid sõnu või kirjutamissoont napib, pakume väikese valimi armastuskirju. Neid saad allolevas kastikeses oma äranägemise järgi kohandada.

Saada oma tervitus enne 14. veebruari!

include "/www/htdocs/publik/includes/projects/amormail/index.inc"; ?>

Võitjatega võetakse ühendust 13. veebruari õhtul.

Kingituste-seikluste pood SEIKLUSED.EE pakub originaalseid meelelahutus-, puhke- ja tervendusprogramme, mida saab osta nii endale kui ka kingituseks!

Väga võimalik, et mõni meist on tahtnud õppida ratsutama, kuid pole nii kaugele jõudnud. Keegi teine on unistanud lendamisest sportlennukiga või hüppamisest langevarjuga,
kolmas aga tahtnud õppida kõhutantsu.

SEIKLUSED.EE aitab sul oma unistusi teostada, samuti üllatada lähedasi, sõpru või kolleege!