Michael J. ja Alecia Flood on ühe teismelise poisi vanemad, kelle vastu esitati kriminaalne süüdistus mitme teismelise tüdruku poolt, kes väitsid, et poiss oli neid kahel korral seksuaalselt ahistanud, aga hiljem tunnistasid nad siiski, et tegu oli väljamõeldisega.

Lapsevanemate poolt esitatud hagi põhjal oli nende poeg sunnitud võtma osa mitmest kohtuistungist, viibima alaealiste kinnipidamisasutuses, olema koduarestis, kaotas oma vabaduse ja kannatas mitmel muul moel, kuni süüdistuse esitanud tüdrukud vastu tahtmist tunnistasid, et nende väited olid valed. Nüüd on vanemad otsustanud ise kõik asjaosalised kohtusse kaevata.

Valesüüdistuste tõttu, mis algasid 2017. aasta juulis, pidi süüdistatud poiss taluma klassikaaslaste narrimist, kuni ta otsustas koolist lahkuda ja koduõppele jääda. Näiteks kleepisid kaasõpilased poisi seljale kleeplindiga sõna “kiskja” ja lasid tal teadmatuses selle sildiga ringi kõndida.

Salvestatud intervjuus väitis üks valesüüdistuse esitanud tüdrukutest, et ta tegi seda sellepärast, et talle lihtsalt ei meeldinud see klassivend. Sama õpilane olevat teistele koolikaaslastele väitnud, et ta teeks kõike, et ta klassivend koolist välja visataks.

Nüüd, kui poisi vanemad on otsutanud uue kohtutee ette võtta, on Seneca Valley keskkooli õpilased hoopis oma klassivenda kaitsma asunud, kuigi ta enam seal koolis ei käi. Neljapäeval postitati kooli õpilaste poolt peetava Twitteri konto kaudu, et nad kannavad reedel kooli jalgpallimängu ajal t-särke loosungiga #WeStand4Flood ehk tõlkes #MeSeisameKoosFloodiga.

Kui investeerimismaailmas öeldakse, et asjad hakkavad käest minema, kui taksojuhid ka investeerima hakkavad, siis kas liikumine #MeToo hakkab käest minema, kui isegi teismelised ei saa enam aru, et tegemist on tegelikult tõsise teemaga ja valetamine tõmbab sellele vaid vee peale?