MUST KOHV: TARK

Sa hindad kohvi just kohvi enda pärast ja vaatad ülevalt alla kõikidele, kes cappuccino’sid libistavad või oma kohvi mingi maitsesiirupiga “rikuvad”. Samamoodi nagu on mõru sinu jook, oled sa ka ise natuke kibestunud ja kadestad salamisi inimeste julgust, kes katsetavad uusi vahvaid jooke ja üldse uusi asju elus. Sina jätkad ikka vanaviisi ja hoopled oma stabiilsusega.

CAPPUCCINO: JULGE

Kui sa eelistad cappucci’not ja armastad sinna veel vahukoort või muud, mis iganes saadaval, sisse toppida, siis sind ei huvita, mida teised su “magusast lögast” arvavad, vaid julged juua just seda, mida sa ise kõige rohkem tahad. Samamoodi on elus: sa teed, mida sa tahad — kui küsimus on sinu heaolus, siis sa ei muretse sellepärast, et äkki teised sinu tegevustele viltu vaatavad.

MOCCACHINO: ARMAS

Kui sa eelistad mõnusat ja magusat kakao ja kohvi segu, siis oled sa lihtsalt nunnu. Mõrud joogid ja kibedad mõtted ei ole sinu kohvitass. Pealegi — šokolaad on ju ometi kasulik!

ESPRESSO: METSIK

Sinu jaoks pole kofeiin mingi asi, mille ümber mänge mängida. Kui sa jood kohvi, siis sa tahad, et see mõjuks nagu maagia. Üldse peavad kõik asjad, mis sind ümbritsema, olema tõhusad: nii saad sa ka ise nii töös kui suhetes tõhus olla.

LATTE: LIHTNE

See lihtne, aga ideaalne espresso ja piima kooslus on täpselt sama hästi tasakaalustatud kui su isiksus: uitamas seal kusagil nartsissismi ja häbelikkuse vahel.

JÄÄKOHV: VAOSHOITUD

Sa oled täpselt sama chill kui su jook. Sa oled rahulik ja kannatlik inimene ja naudid iga hetke. Jah, vahet pole, mis su ümber toimub, peaasi on jääda cooliks.

Allikas: Her Campus