Ameerika sotsioloog Iwonne Rossdale võttis kätte ja uuris 1200 kaasmaalaanna IQ ja rinnapartii suuruse suhet.

Tulemused jahmatasid uurijat, kes ise vaid A-suurusega rindade omanik on:“Kui väga raske ka pole mul seda tunnistada, kuid suurerinnaliste naiste intelligentsuskoefitsient on keskmiselt 5-10 punkti võrra kõrgem,“ tunnistas ta.

Katsete ajal jagati katsealused rinnapartii suuruse järgi 5 gruppi alates kõige väiksemast ja lõpetades eriti suurte rindadega. Seejärel tehti kõigile tavaline IQ test.

Selgus, et suurimate rindade omanike tulemused olid 10 punkti paremad neist, kel rindadega niipalju pole vedanud. Ja isegi need naised, kelle rinnahoidja number on üsna keskmise suurusega, said testis 3-5 punti rohkem kui väikeserinnalised.

Miks siis tavaliselt ei panda tähele, et suurerinnalised on targemad? Rossdale’i arvates on selles süüdi mehed! Selle asemel et arendada kauni naisega intellektuaalset vestlust, vahivad mehed enamasti juhmi näoga dekolteed ning muuks neil tähelepanu ei jäägi.

Hiljem ei suuda mees paraku Einsteini teooriast vestelnud naise intellektist midagi meenutada, küll aga salvestab tema aju seksikad rinnad.

Nüüd on arusaadav, miks meeste seas levivad jutud naiste rumalusest — mehed ise ei suuda meelde jätta midagi peale rinna ümbermõõdu; ning seal, kus pole sel teemal suurt midagi meelde jätta, jääbki meeste mällu vaid see, et naine ajas tarka juttu.