Kiisu nimega Marsha oli pugenud pappkarpi, millega beebi oli trepikotta toodud ning hoidis sel moel beebi kehatemperatuuri normaalsena. Kuna välistemperatuur langes alla nulli, oleks imik kindlasti surnuks külmunud, kui kiisu poleks teda oma hoole alla võtnud. Kass oli kerinud ennast lapse ümber ning lakkus tema põskedelt pisaraid.

Kortermaja elanik Nadezhda Makhovikova ütles REN TV uudistele, et läks asja uurima, kui kuulis trepikojast häält, mis tundus kassi näugumisena. Tema imestus oli suur, kui häälitsejaks osutus hoopis pisike beebipoiss. Loomulikult helistas naine kohe kiirabisse, parameedikud tulid kiiresti ning hindasid lapse tervisliku seisukorra õnneks üsna heaks, hoolimata sellest, et imik oli mitu tundi jahedas trepikojas üksinda olnud.

Kui arstid poissi kiirabiautosse tõstsid, jooksis kass Marsha talle näugudes järele, justkui kontrollides, kuhu laps viiakse.

Kangelaskiisu on nüüd muidugi kortermaja elanike poolt ära hellitatud ja toidupuudust ei pea ta tõenäoliselt enam kunagi tundma!