Fit! sarja puhul on tegemist toodetega, mis aitavad vormis püsida. Ühtlasi on Tere Fit! kaubamärgi kaudu Eesti Tennise Liidu hõbesponsor ja tennisist Maret Ani toetaja järgmised kolm aastat.




Uus tootesari on loodud oma kehast ja välimusest hoolivale aktiivsele naisele. Ka pakend lähtub toodete tarbijast ja eristub just oma kerguse ja dünaamilisusega.

Fit! sarja tooted on tervislikud. Vaatamata sellele, et toodete rasvasisaldus on kõigest 0,2 protsenti, ei ole kannatanud toodete maitseomadused. Fit! jogurtid ja kohupiimakreemid pakuvad suurepärast maitsenaudingut.

Ilu eest aitab hoolitseb toodetesse lisatud kaltsium, mis tugevdab luustikku ja on hea juustele, küüntele ning nahale; kasulik hammastele, hea vereringele ning unetuse vastu. Lisaks aitab kaltsium organismil rauda omastada.

Fit! tootesarja kuuluvad 6 jogurtit: maasika-vaarika+Ca, ananassi-mango+Ca, greip+Ca, mustika+Ca, porgand-apelsin-pohl+Ca ning naturaalne jogurt.

Poeriiulitelt leiab ka figuurisõbralikud Fit! sarja maasika-vaarika+Ca ja ananassi-mango+Ca kohupiimakreemid.

Liitrises purepakis Fit! jogurtid on korgiga pakendis, mis teeb tarbimise mugavaks ja on tähtis ka hügieeni seisukohalt.