Hobuseraud

Hobuserauakujulise naba omanikku ei hirmuta ei köögis lõhkenud torud ega panga pankrott, kus ta oma miljoneid hoidis. Sinu sõber on tahtejõuline ja sihikindel, avala loomuga inimene. Temaga koos tunned end lõbusalt ja muretult. Voodis on ta õrn ja tundlik, erutub kergesti, eriti siis, kui demonstreerid talle oma uusi punaseid stringe. Küllap tirib ta sind ka sekspoodi, et sealt üht-teist huvitavat osta.

Küsimärk

Küsimärk viitab sellele, et sinu väljavalitu on sisemiselt poeet, väljastpoolt aga pankur. Sellise naba omanik viibib pidevalt „kuulsuse harjal”. Seks on tema jaoks emotsioonid ja romantika. Sellise partneriga juba voodis igav ei hakka: kord mängib ta naiivset koolitüdrukut, kord lõvitaltsutajat.

Talle meeldib eksperimenteerida: ta katsetab Kamasutra viimaste lehekülgede poose ning võrgutab su teie kunagise lasteaia mänguväljaku majakeses… Võid tema erootilistele fantaasiatele kaasa aidata, kaunistades oma kenad kannikad tätoveeringuga, sinu pringil kõhul võiks aga ilutseda piercing.

Koma

Koma annab märku, et su sõber on pehmeloomuline ja järeleandlik. Ta saab inimestega hästi läbi, seetõttu tõuseb karjääriredelil lausa kaks astet korraga. Kannatlik ja vähenõudlik armsam tülitseb sinuga ja oma tulevase ämmaga haruharva. Voodis teeb ta su oma õrnade sõnade ja puudutustega lausa oimetuks. Seksis mängid „esimest viiulit” sina.

Kera

Nüüd said endale küll memmepojukese! Ta langetab haruharva ise otsuseid ning leiab end otsekohe sinu moeka kinga talla alt. See suur laps nõuab pidevat hoolt ja tähelepanu. Pole välistatud, et hommikuti tuleb sul talle mannaputru keeta, õhtuti aga pakkuda kefiiri või teed. Ometi on see tossike täis erootilisi fantaasiaid, mida ta häbeneb teoks teha. Võlu teda ahvatleva pesuga, küta üles kirg, hellitades ta ülestõusnud ihu! Ja sa saad tunda, mis on taevamanna.

Katedraal

Naba moodustub paljudest võlvidest. Sinu ees seisab mees, kes ihkab rahuldust saada ning olla alati kõiges esireas, eriti seksis, ilma milleta ta ei suuda päevagi toime tulla. Elada koos sellisega ühise teki all on sama hea, kui istuda vulkaanil: tal on leegitsev temperament ning kirg lausa purskab temast välja. S

inult ootab see „kirgede vulkaan” valmisolekut nr 1 igal ajal, päeval ja ööl, sellelsamal kohal, kus teda tabab ta taltsutamatu iha. Peamine aga — sinu peas tohivad olla vaid mõtted temast, kõikvõimsast armastuse jumalast.

Lõvilõug

Lai, sissepoole tõmmatud naba reedab sihikindlat, elujõulist, alati võitlusvalmis natuuri. Võta arvesse: sellise mehe jaoks pole probleem isegi haaremit pidada, tema süda — nagu ka mõni teine mitte vähem tähtis organ — on suur, seda jätkub kõikide jaoks. Tavaliselt sellised mehed tee ääres ei vedele, neil on mitu armukest mitmel pool.

Kas oled „lõvi lõugade” vahele sattunud? Et sellele „loomade kuningale” mitte igavaks muutuda, tuleb sul välja näha nagu piigad meeste ajakirjades, voodis olla aga mitte kübekestki kehvem tüdrukutest meeste filmides.

Tunnel

Piklik, sügav naba jutustab auahnest mehest, kes nõuab, et talle pidevalt räägitakse tema arvututest suurtest annetest, ning mingil juhul ei meenutata, et tema kunagine pinginaaber teenib temast kaks korda enam. Seksis on tema jaoks tähtis pikk ja rafineeritud sissejuhatus. Olles egoist, püüab ta säilitada initsiatiivi isegi „voodilahingutes”.

Oled armunud sellisesse „maailma nabasse”? Et temaga rahus ja üksmeeles elada, võta omaks tema mängureeglid — jahimehe ja saagi reeglid. Kauni saagi osa tuleb loomulikult elegantselt ja peenelt sinul etendada.