1. Mis kell sa sündisid? Vaata, kuidas see sinu elu mõjutab!

Sinu sündimise kellaajast sõltub paljugi su elus. Uuri välja, mis
sa ilmale tulid ja vaata, kas iseloomustus läheb täppi!

2. Meestele: 10 mõnupunkti naise kehal, millele sa peaksid märksa rohkem tähelepanu pöörama

Huuled, tissid ja vagiina ei ole ainsad kohad naise kehal, mille puudutus erutab. Suundu nüüd avastusretkele ja leia üles ka need teised punktid, mis igatsevad ja ootavad hellitusi!

3. Üksikema loobus elust välismaal: olen pigem kodus vaene kui võõrsil rikas!

Aastal 2010 oli mul valik — kas kolida Itaaliasse oma noormehe juurde ning seal elu püsti panna või jääda Eestisse ametikohale, mida olen alati tahtnud — 450-eurose kuupalga eest.

4. Väliseestlane pihib: tuleksin kodumaale tagasi, kuid eestlastega on midagi juhtunud...

Lahkusin Eestist 30 aastat tagasi Soome kaudu Rootsi. Olen oma naisega suvitanud Eestis juba kaheksa aastat ja juba tahame siia tagasi kolida, naine on mul soomlane.

5. Mees: naised on suvel kogu aeg purjus! Jätke see siidrijoomine ükskord maha!

Suvel on talvega üks omapärane vahe — suvel on naistel siidripurk alati käes.
on nagu kokkulepitud kohustuslik suvejook. Selline kaval jook, et naisel nagu sobiks juua, et pole lihtlabane õlu, et on nagu veidi „peenem” kraam, et päris kange vein ka pole, et oleks nagu joodik ja kanget veini hommikust peale jooks. Siider on just selline vahepealne — alkokraadidega magus mullivesi, mille tarbimisele ei vaadata väga viltu.

6. Kogu aeg väsinud? Seitse tavalisemat põhjust

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
KAALUABI:
Kas tunned end väsinuna isegi siis kui ärkamisest on möödas mitu tundi? Tunned end kogu päeva väsinuna? Siit sulle 7 tavalisemat väsimuse põhjust ning kuidas ärksamaks muutuda.

7. Kui mees palub sul SEDA teha, paki kiiresti asjad ja kao!

naine kohvriga
Suhe põhineb kompromissidel — te mõlemad peate mõnikord oma nõudmistest taganema ja leidma ühise keele. Kuid on asju, millest sa ei peaks kunagi loobuma või tema heaks tegema, kui need sulle endale vastumeelsed on.

8. "Koli pealegi üle piiri, aga ära hakka Eestisse jääjaid maha tegema!"

Juba mõnda aega olen tähele pannud, et Eesti elu puudutavate artiklite all on kodueestlasi mõnitavad kommentaarid neilt, kes siit lahkunud on. Kommentaarid stiilis: ainult lollid jäävad veel Eestisse, targemad on juba niikuinii läinud jne. Aasta alguses lahkus Eestist mu sõbranna oma poisiga. Paari kuu möödudes hakkas ka sealtpoolt tulema taolisi kommentaare, et Eesti on ikka nii nõme maa ja lollid olete, et seal veel elate jne. Mida aeg edasi, seda hullemaks läheb!

9. Meestele: 10 asja, mida naise keha sulle ütleb

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
Naise
on tõeline kunstiteos ja väärib imetlust. Kui suudad oma pilgu oma unelmate naise rindadelt ja tagumikult korraks eemale kiskuda, duubeldad oma šansse tema tähelepanu võita ja säilitada, sest tema keha räägib sulle palju. Oska ainult vaadata ja tähele panna!

10. Naisteka horoskoop: ära lase end õigelt teelt kõrvale viia!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
Esmaspäevane Veenuse ja Uraani trigoon vabastab rutiinist paljude meeled ja laseb elule uue ja värskema pilguga vaadata. Aspekti mõju kestab neljapäeva-reedeni.