Danielle keeldus ettepanekust. Ta ütles, et usub, et Jumal aitab neid.

Arstid saatsid Matti varsti koju, kus teda hakkasid hooldama Danielle ja tema ema. Möödusid nädalad. Aga ühel päeval hakkas mees rääkima. “Ma püüan,” ütles ta oma abikaasale.

Ainult et ta ei teadnud, et Danielle on ta abikaasa. Õnnetus oli kolm aastat mehe mälust ära kustutanud, nii et naine, keda ta oli kohanud vaevalt aasta enne abiellumist, oli nüüd tema jaoks võhivõõras inimene. Mees tunnistas siiski õige pea, et teada saamine, et see ilus naine on ta abikaasa, oli väga meeldiv üllatus.

Nüüd tegelevad Matt ja Danielle süvenenult joogaga. Mattile on see eluliselt vajalik, sest nagu eksperdid ütlevad, siis jooga on traumajärgse ajukahjustuse puhul äärmiselt tänuväärne treening.

Matt räägib, et jooga annab talle rahu ja ta tunneb seda tehes, et on oma kehaga paremas ühenduses. Matti jaoks nõuab ka kõige lihtsam liigutus — näiteks maast pastaka üles võtmine — tohutut süvenemist ja pingutust.

“Mees, vii prügi välja — võib-olla tuleb hetk, kui sa seda enam teha ei saa,” paneb Matt kõikidele abielumeestele südamele.

“Matt Davis on inspiratsioon,” ütleb mehe joogaõpetaja Shelly Lowther. “Teda vaadates hakkad uskuma, et kõik on võimalik. Ta inspireerib mind iga päev.”

Paistab, et kui inimesed väga püüavad, on tõesti kõik võimalik. Niikaua, kui maailmas juhtub imesid, ei maksa kellelgi lootust kaotada.

Allikas: WTOC