Tänavu osteti juba enne Pardirallit 15 000 parti, kohapeal müüdi veel paarsada. Summa tuli üle 200 000 euro. Kaidi Mölder rääkis Naistekale, et iga-aastasest tulust on väga palju abi. "Meil on nüüd toimiv tugikeskus, keda peame toetama. Suuremalt jaolt pardiralli toetusega püsib," märkis ta. Lisaks toetatakse neid lapsi, kelle ravimite maksumust haigekassa ei korva.

Kõrvalt paistab, et paljuski sõltutakse annetajatest, haigekassa panus on ehk liiga väike. Ta mõtiskles, et võib-olla osalt polegi riigi teha, aga samas teeb see kohati kurvaks.

Ka tema pere on haiguse seljatanud. "Minu poeg on seitsme-aastane. Sügisest läheb kooli. Kui oli 1,5, saime diagnoosi, et neeruvähk," meenutas ta. "Saime sellest jagu. Praegu on terve," lisas ta ja viitas, et poisile meeldib näiteks vabal ajal väga jalgpalli mängida.

Kaidi sõnutsi on väga oluline ravi juures seegi, et on tugi perekondade poolt, kes sarnases olukorras. "Kui sellise asja ise üle elanud, siis ei oskagi öelda, mis oleks veel suurem tugi, kui meie oma võrgustik," arutles ta. "Praktiliselt silma vaadates saab kohe aru, kas hea tuju. Mõistame üksteist poolest sõnast, ei pea asju lahti selgitama."