Billie soovib kampaaniaga, millel nimeks Project Body Hair, seljatada laialt levinud tabu ja inspireerida ka teisi brände sama tegema, vahendab The Sun.

“Viimased sada aastat ei ole naiste raseerimistarbed müüvad brändid tunnistanud, et naistel kehakarvad on. Reklaamides näeme, kuidas naised “raseerivad” täiuslikult siledaid, karvutuid jalgu. Veider või mis?” kommenteerivad ettevõtte loojad. “Kõigil on pisikesed ja karmid, pikad või hoopis vahepealsed karvad. See, mida sa enda omadega teed, on sinu otsustada — kasvata neid, saa neist lahti või kammi neid. Lõppude lõpuks on need ju sinu karvad.”

Selleks, et oma sõnum veelgi selgemalt edasi anda, kasutavad nad nüüdsest reklaamides karvaste jalgade, kaenlaaukude või isegi kõhulihaste ja varvastega naisi. Nii nagu reklaamis öeldud: “Karvad — kõigil on need. Isegi naistel. Maailm teeskleb nagu neid ei eksisteeriks, aga need eksisteerivad. Me kontrollisime. Seega, ükskõik kuidas, millal või kui sa üldse soovid end raseerida, oleme me su jaoks olemas.”

Project Body Hair julgustab ka naisi üle maailma jagama sotsiaalmeedia vahendusel fotosid oma karvastest kehaosades. Kas sina julgeksid?